Art of Riding
Webwinkel gespecialiseerd in Bitloos Paardrijden, rijden op een barebackpad en Klassieke Dressuur
Bitloze Hoofdstellen, Barebackpads, Klassieke Dressuur
De zekerheden van https://www.artofriding.nl/nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Iedereen traint zijn paard met dezelfde intentie:; plezier met je paard, welzijn paard staat voorop, paard vriendelijk trainen, vergroten vriendschap met je paard, open staan voor nieuwe ideeën, gebruik van tools die bij jullie passen gemaakt van producten waarmee de communicatie verbeterd.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.