Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Artisan Gifts heeft 31 4 ster reviews 31
Artisan Gifts heeft 3 3 ster reviews 3
Artisan Gifts heeft 0 2 ster reviews 0
Artisan Gifts heeft 1 1 ster reviews 1

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Marian Waterkott

Prachtig sieraad. Heel blij mee. Snel en goed verzorgd geleverd.

2. E van Wonderen

Ik ben er erg blij mee :) Ze zijn mooi, waren leuk ingepakt en de koordjes zijn handig

3. Hoe zou je Artisan Gifts beoordelen?

4. Catherine Koster

Supermooie oorbellen! Ben er heel blij mee.

5. Jolanda Ramaekers

Artisan Gifts biedt een ruim assortiment aan hoogwaardig energetische sieraden. Deze keer had ik ook een heel goede vakantie aanbieding, en super service. Een eerder gekocht armband werd kostenloos kleiner gemaakt. Deze producten zijn voor mij levensbegeleiders, en ondersteunen aktief mijn welzijn.

6. Erwin Vonk

Al meerdere keren besteld bij hun. De producten zien er altijd goed uit en het wordt met zorg ingepakt. Ik had deze keer 2 producten apart van elkaar gekocht. Ze mailden me toen of ze samen verstuurd mochten worden in ruil voor gratis verzending. Op 15 juli zouden ze weer orders gaan verzenden, en op 16 juli heb ik alles keurig ontvangen. Een tevreden klant.

7. Sylvana de Clonie Mac Lennan

Ben groot fan van Artisan Gifts met hun prachtige Orgonite Hangers super mooi met veel liefde & aandacht gemaakt. Zij zelfs op verzoek een eigen persoonlijk samengestelde Orgonite hanger voor mij hebben gerealiseerd fantastisch, zeer fijn contact & deze Orgonite hangers blijven stralen Geweldig met steeds vernieuwde creaties hierin & natuurlijk de korting aanbiedingen