Wij hebben bij Atelier Davinci een mooi beeldje laten maken om cadeau te doen bij een speciale gelegenheid. Dit atelier levert vakwerk met een fijn persoonlijk contact. Bij het afhalen van het beeldje zijn we hartelijk ontvangen en hebben we alle uitleg gekregen over het atelier en het beeldje. Dit persoonlijk contact maakt een aankoop extra speciaal. Dank aan atelier Davinci.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2026
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Saskia
- A.
Inspiratie zoekende voor een present ter gelegenheid van het afstuderen van een goede relatie gestuit op de site van Atelier Davinci. Goed werkende site met heel gemakkelijke bediening. Prachtige beeldjes waarvan wij er één hebben geselecteerd en aangeschaft. Afhandeling en verzending verliepen snel en we werden prima op de hoogte gehouden van de vorderingen. Bij ontvangst bleek het beeldje nog mooier dan op de foto’s van de site. We zijn uitermate tevreden over de aanschaf en afhandeling ervan door Atelier Davinci.
Hoe zou je Atelier Davinci beoordelen?
- Linda
Prachtig cadeau gekocht voor collega. Snelle services , duidelijke instructie waar te graveren op sokkel. Netjes afgeleverd in karton daarin heel mooi verpakt. Zonde om te openen of er beschadigingen opzitten. Achteraf niet nodig was perfect
- Ans Jacobs
Wij komen elk jaar bij het donor monument in Laren om de anonieme donor te herdenken die mijn man een nieuw leven heeft gegeven dankzij zijn nierdonatie nu al 15 jaar en geven soms het beeldje als cadeau
- Caroline
Voor onze jubilarissen bestellen wij bij Atelier Davinci onze bedank beeldjes. Zeer positief daarover! Deskundig advies en de beeldjes zijn echt heel mooi. Snelle levering en in een prachtige cadeauverpakking toegestuurd.
- Annekee Kramer
Mijn collega die met pensioen ging was erg blij met het beeldje met de persoonlijke inscriptie. Hiermee hadden we een mooi en passend kado voor hem.