Atelier Soed idee

Atelier Soed idee

Webshop voor klassiek en landelijk borduren.
hobby artikelen stoffen garens
De zekerheden van https://www.soedidee.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Sinds het begin van 2011 ben ik begonnen met het ontwerpen van borduurpatronen. Veelal geïnspireerd op de klassieke merklap-patronen en vaak afgewerkt met een mooi "antiekerig" stofje. Felle kleuren en moderne ontwerpen zul je hier dan ook niet tegen komen. Antieke, warme kleuren en mooi linnen en andere hoogwaardige materialen des te meer.
Sinds mei 2017 heb ik ook een echt "Atelier". Een prachtig houten gebouw in onze achtertuin, ingericht als borduurwinkel, van waaruit ik werk, bestellingen verstuur etc. Het Atelier is eventueel op afspraak te bezoeken. Mail of bel gerust om eens langs te komen!


Bekijk Manifest