AutoCura
Het maakt ons niet uit of u nu op zoek bent naar specifieke auto poets- en/of onderhoudsmiddelen of gewoon een goede autoshampoo, bij AutoCura bent u op het juiste adres. We begrijpen ook dat door de vele merken van detailing producten, u soms de bomen door het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij besloten om een compleet nieuwe webshop te bouwen genaamd AutoCura. In onze webshop vindt u een uitgebreide selectie aan detailing producten die wij uit onze eigen ervaringen hebben geselecteerd. Zo bieden wij onder andere autoshampoo’s, interieurreinigers, velgenreinigers, onderhoudsmiddelen voor leder en bijvoorbeeld autowax aan van merken van de gevestigde orde zoals Kenotek en Mafra maar ook zeer belovende nieuwe merken zoals Detailrs en Perfect autodoeken. Wij garanderen dat u bij AutoCura verzekerd bent van de betere detailing producten. Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar uitbreiding van ons assortiment maar we zullen altijd waken dat we alleen kwalitatieve, veelbelovende producten zullen opnemen ons aanbod.

Juist ook om te kunnen voorzien in de vraag naar totaalpakketten hebben wij diverse pakketten samengesteld. U hoeft dan niet zelf uit te zoeken wat voor producten u nodig heeft voor een bepaalde toepassing, wij hebben al het uitzoekwerk voor u gedaan en met het pakket dat u besteld, heeft u alle benodigdheden in huis.
detailing autoshampoo auto-onderdelen & accessoires
De zekerheden van https://www.autocura.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest