Autotravelshop
A. T. Ronnie
Goede levering. Snelle verzending.
Er miste 1 vergrendel pinnetje, na een berichtje snel antwoord gehad en de pin is nagezonden.
Goede service!
Dank! -
Koen Oenema
Onze bestelling was zoek. Is later hersteld
Hoe beoordeel je Autotravelshop?
Wouter De Cocq van Delwijnen
Nette website en de producten (in mijn geval dakdragers) waren snel geleverd.
Ook de info dat het verpakt-opgehaald-onderweg is is fijn. -
Michiel Van Willegen
Super snelle service! Dag later al in huis en zo op tijd voor de vakantie! Top geregeld
Tom Hesselmans
Dakdrager slecht de demonteren en afdekkapjes vallen tijdens rijden eraf
Jaap Been
Ik had Autotravelshop als uitstekend beoordeeld als de dakdrager set in orde geweest was. Een van de vier steunen/klauwen was echter voor een ander type auto bedoeld en paste niet. Na contact met Autotravelsshop kregen we snel een wel passende steun/klauw opgestuurd.
Mark
goede prijs kwaliteit verhouding
Daan Thijssen
Keurig volgens afspraak geleverd
Eyup Demirdas
Geweldige service. Product paste niet op het dak van mijn auto. Zonder gezeur hebben ze het laten retouneren. Alles verliep soepel. Het bedrag stond binnen een paar dagen op mij rekening.
Ramon Greven
Heel fijn geholpen met de aankoop van dakdragers.
Rene De Groot
Snel antwoord op vragen
Antwoord van AutotravelshopBeste,
Helaas is het product momenteel niet op voorraad dus kunnen wij ook geen onderdeel uit een andere doos halen, wij verwachten over 2 weken een nieuwe levering zoals ook aangegeven op de mail en dan kunnen wij het onderdeel nasturen.
Autotravelshop.nl -
G Jonkers
De bestelde bagagedrager voor KIA Niro bleek een tweedehands te zijn. In gebruikte doos, gelukkig in omdoos, rammelend aangeleverd..! Ik ga hier niet zo snel meer bestellen.. Alsjebegrijptwatikbedoel.
Antwoord van AutotravelshopBeste,
We vinden het vervelend dat het lijkt dat je een tweedehands product hebt ontvangen, graag even contact opnemen met onze klantenservice om te kijken naar een oplossing.
Autotravelshop.nl -
Edwin de Rooij
Behulpzaam en correct.
Daniel Kube
De eerste bestelling ging wel mis. Maar het werd heel snel opgelost.
Hans Vriend