Avalon Magic Plants

Avalon Magic Plants

Onze visie op planten en hun verbluffende effecten op ons lichaam, is dat ze voor inspiratie, verlichting van angst en veel andere positieve effecten kunnen zorgen. Daarom willen we graag dat mensen deze effecten zelf ervaren. Hoewel veel van onze producten geen risico's hebben, vereisen sommige producten enige kennis vooraf. Bij Avalon Magic Plants doen we ons best om je goed te informeren en je door je eerste ervaring te begeleiden. Aarzel daarom ook niet om ons alles te vragen wat je wilt weten. Wij zijn er om je te helpen. We hopen dat je met plezier onze website bezoekt. Als je suggesties of verzoeken hebt, stuur dan een email naar info@avalonmagicplants.com.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest