Lidmaatschap geannuleerd

BELIO.NL GPS KINDERHORLOGES heeft 3 4 ster reviews 3
BELIO.NL GPS KINDERHORLOGES heeft 0 3 ster reviews 0
BELIO.NL GPS KINDERHORLOGES heeft 1 2 ster reviews 1
BELIO.NL GPS KINDERHORLOGES heeft 6 1 ster reviews 6

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Lise

Prachtig mooi gps horloge, bediening eenvoudig voor mijn dochter, ook een handige app erbij die Nederlands is. We hebben er veel plezier van, en de support van Arjan van super! Ga zo door.

2. Schoorl

Horloge op zich snel geleverd. Maar de kwaliteit van de gps is echt slecht en na een aantal maanden is het horloge binnen 20 min (nadat hij volledig is opgeladen) alweer leeg. Enorme miskoop. Ander merk is veel duurzamer en heeft een betere app.

3. Hoe zou je BELIO.NL GPS KINDERHORLOGES beoordelen?

4. Bram van Dongen

Top service, heerlijk persoonlijk, wow dat zo,n service nog bestaat, echt top, we hadden wat vraagjes en 100% keurig en zeer snel beantwoord. Buiten de top horloge , zeker ook goede service! Zeker aan te raden!

5. Rene

Super service van Arjan ontvangen via whatsapp, snel en vakkundig. We hebben 2 GPS horloges 4G besteld 66 serie, onze kinderen zijn er zeer blij mee, en wij ook als ouder. De horloges werken eenvoudig en nauwkeurig. Na een installatie vraagje hadden we binnen 30 minuten een reactie in de avonduren via de app, superservice!

6. Jeroen O

SUPER SLECHT horloge en SUPER SLECHTE SERVICE. GPS update niet goed, bleef soms een halve dag op een verouderde locatie staan. Daar heb je natuurlijk niks aan. Horloge terug gestuurd, zat er een krasje op... Willen ze nog maar €30 terug betalen voor het horloge. Ellenlange mails waarin werd gesproken over juristen etc. Super vervelend als klant. Nu een ander horloge gekocht van One2Track, deze werkt wel gewoon ondanks alle smoesjes die door Belio werd bedacht waarom het horloge niet zou werken. Kortom NIET KOPEN, slecht horloge en een nog slechtere service!

7. Anne

Erg blij met nieuwe horloge voor dochtertje, zo trots. De roze a66 prokids kunnen we zeker aanraden, eenvoudige installatie, gewoon goed en nauwkeurig. Nederlandse support afdeling is ook snel en duidelijk.