BJC Tools - Technische groothandel
Roland De Wit
Intressante prijzen en korrecte levering !
kimo kluft
Bestel er graag me spullen
Komen de afspraken na -
Hoe beoordeel je BJC Tools - Technische groothandel?
AVST
Sterke aanbiedingen en een prima service
F.P. Graper
Prima
Bob Baeten
Zeer snelle levering
willy van der steen
zeer correcte prijzen, snel geleverd, ook communicatie via mail is perfect verlopen!
Benjamin Lodomez
très bon prix merci
RV
Snelle levering.
Producten nog n -
Grzegorz Michniak
Mój produkt został pomylony
L de Vries
Ik heb uitgebreid vooraf contact gehad met een medewerker en heb gevraagd naar de prijs van de machine inclusief btw en wat de beste prijs was. Ik kreeg de prijs door en een paar dagen later belde ik nog op of de machine nog voorradig was tegen de afgesproken prijs. Dit was het geval, mijn verbazing was groot toen de factuur gemaakt werd, maar nu verhoogd met btw, terwijl ik aankocht als particulier. Nu wist men niet meer dat er gesproken was over inclusief. Ik pas met dit welles/nietes verhaal en ben uitermate teleurgesteld in deze gang van zaken. Ik vertrok huiswaarts zonder aankoop van een machine van € 1500,00
Dom van mij om het niet schriftelijk vooraf te laten bevestigen, maar ging te goeder trouw uit van de correctheid van de afspraak die eerder gemaakt was.Antwoord van BJC Tools - Technische groothandelGoedemorgen Dhr. de Vries, vervelend om te horen dat je ervaring bij ons zo is gelopen. Zou je mij kunnen vertellen met welk filiaal je contact hebt gehad en om welke machine het gaat? Dan kan ik even bij mijn collega's verifiëren wat er mis is gegaan waardoor dit voorval heeft plaatsgevonden. Wellicht dat we samen kunnen kijken naar een oplossing zodat we je misschien toch een tevreden gevoel kunnen geven. Ik hoop dat je hiervoor open staat en mij kan voorzien van deze informatie. Met vriendelijke groet, Wouter van BJC Tools.
Wim
Ik had de Eggenberg 6038Twin bandzaagmachine 2e kansje gekocht.
Deze zou ik ophalen maar bleek bij aankomst bij BJCTools per ongeluk toch verzonden te zijn.
Deze was op dezelfdedag netjes afgeleverd door de transporteur maar bij het uitpakken bleek de machine behoorlijk gehavend te zijn door het transporteren/verzenden.
De volgende ochtend stond een medewerker keurig op de afgesproken tijd op de stoep om een hagelnieuwe machine te leveren zonder bijbetaling of wat dan ook.
Dit noem ik nog eens service van BJCTools.
Hartelijk dank voor de perfecte service.
Fabrice Vandenbergh
Pas très sérieux, ils ne répondent pas quand on demande un renseignement
Rob van der Graaf
De levering was ok. Het is wel vervelend dat de transporteur mijn oprit heeft beschadigd met de pompwagen waarop mijn bestelling stond
Martien Swolfs
We namen meerder aantallen dezelfde machines af, per 4 st tegelijk maar na 3 x mailen geen korting wordt ik gebeld door ene Marti die erg kortaf was. enkel bij 5 en 10 st korting, kan beter zelf groothandel beginnen dan. NIET de goedkoopste, NIET de vriendelijkste. mvrgr Martien
Wim Dhertog
Zeer correct en prijzen zijn super..aanrader!
Bram Louwers
Betrouwbaar bedrijf, product op voorraad gemeld. Bleek niet op voorraad, uiteindelijk toch ontvangen + een extraatje.
BedanktAntwoord van BJC Tools - Technische groothandelGoedemorgen Bram, fijn dat alles goed is aangekomen, dat was het minste wat we konden doen! Hartelijk dank voor het aanpassen van je review en hopelijk heeft je vader er veel plezier van. Nog een prettige dag gewenst en wie weet tot snel! ;)
Jaco Venter
Quickly delivered, clear communication and good aftersales service.
Gj hendriksen
Het bedrijf op zich heeft alles wel goed geregeld,tot het buiten het hek komt,en de vervoeder er een potje van maakt.twee
Johan de Lange
Goed produkt en goede service zonder moeilijke dingen.
HSTH
Duidelijke webwinkel, goede prijzen, snelle levering.