BabyRace
★ Clients of Baby-Race.nl do not buy goods and services, they buy stories and magic ★
Bonnie Van Goor
Mooie box
Jihad El Otmani
Mooie prijs en snel
Hoe beoordeel je BabyRace?
dominique cedeijn
LEVERING WAS OK HET GEREI OOK ALLEEN JAMMER DAT DE VERPAKKING BESCHADIGD WAS ...ALS HET OM EEN CADEAUTJE GAAT IS DIT WEL BEETJE JAMMER VOOR DE REST IS HET OK
Stephanie Bollens
Prachtige wieg!!!
Frans Fasen
Marja Van den Brink
Prachtige artikelen, snelle verzending en de medewerkers van BabyRace zijn erg behulpzaam.
Esra Ulger
Fast shipping !
Megan
Heel erg tevreden! Alles werd netjes geleverd. Ik bestelde per ongeluk iets foutief (bedankt pregnancy brain) maar werd meteen goed geholpen! Geweldige service!
Sumer
Super goede communicatie en lieve medewerkers! Ben altijd snel en soepel geholpen! Ben super blij met mijn co-sleeper hij is prachtig 😍
Jennifer
Ik ben enorm blij met mijn aankoop van het babybedje. Het design is prachtig en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit. Het bedje voldoet volledig aan mijn verwachtingen en ik zou het zeker aanraden aan andere ouders. Een uitstekende keuze voor zowel stijl als functionaliteit!
Marjolein Visser
Een bedbumper op maat laten maken voor bedje van ons zoontje. Contact met winkel via de mail was perfect, maten juist afgestemd. Een paar weken levertijd maar dat is logisch voor maatwerk. Bedbumper is geweldig mooi geworden en precies zoals we bedacht hadden. Baby Race zeer aan te bevelen!
Francien
Fijne cosleeper aangekocht, snelle levering.
Eleonora
Snel geleverd
Super mooi -
hannie
Levering was goed, alleen was het op de galerij gezet aan de voordeur.
Michelle
Snelle levering. Duidelijke omschrijving. Goede prijs/kwaliteit.
Mira Molenaar
Mijn bestelling heb ik geplaats in de vakantie van Babyrace, waardoor deze eigenlijk te laat zou zijn voor het feest van de baby van mijn dochter. Dankzij goed meedenken en helpen heb ik het cadeau toch op tijd kunnen geven
Fleur
Prachtige, kwalitatief mooie en exclusieve spullen, vriendelijke eigenaresse die meedenkt en kopers waardeert. Ook de montage service van het wiegje is goed bevallen: erg prettig persoon, vriendelijk en snel te werk.
Wij kunnen niet anders zeggen dat wij met dank aan Baby-Race een droomkamertje hebben ingericht.
Bij vragen krijg je op werkdagen binnen enkele uren een reactie met per mail en we zijn ook netjes op de hoogte gehouden over zaken met een langere levertijden.
Deze winkel is de moeite waard om te bezoeken! -
Tomas Castro
Veel later dan verwacht en geen vriendelijke klanten service
Antwoord van BabyRaceBeste Tomas,
Bedankt voor uw review. Wij proberen ons uiterste best om pakketjes op tijd te laten bezorgen.
Helaas kan het wel eens voorkomen dat de pakkettenfirma waarmee wij werken de pakketjes toch iets later bezorgd door bepaalde omstandigheden waar wij niets aan kunnen doen. Ook kunnen de pakketjes naar België wat later bezorgd worden dan in Nederland. Onze excuses nogmaals voor het ongemak. Wij hopen dat u desondanks de verlate levering heel veel plezier heeft van uw bestelde bevestigingsband.
Team BabyRace -
Tessa Kusters
Super, alle vragen beantwoord en product is exact gelijk de foto
Candy
Mooie ledikant, ontzettend vriendelijke monteur, goede communicatie.