Babybups
Ja, alwéér een duurzaam merkje, maar laat het ons uitleggen!

Het begon in 2017 met een idee voor babyrompers die duurzaam moesten zijn en vrij van kinderarbeid; het liefst ook nog comfortabel en betaalbaar. In de praktijk blijkt dat nog knap lastig, je lijkt altijd een compromis te moeten sluiten tussen het een of het ander.

Maar, het is ons gelukt! Materiaal veelal fairtrade en uit Europa met vervaardiging in Nederland en omliggende landen. We werken op dit moment voornamelijk met ongebleekt en ongeverfd bio-katoen. Onze babykleding is bewust niet trendgevoelig. Het zijn tijdloze basics van de hoogste kwaliteit. De eindproducten van Babybups zijn OEKO-TEX 100 gecertificeerd.

Dit betekent niet dat we klaar zijn. We zijn constant op zoek naar manieren om onze producten nóg duurzamer te maken. Naast biologisch katoen hebben we ons oog laten vallen op gerecycled katoen en hennepstof.

Omarm nieuw leven in de zachte babykleding van Babybups.
De zekerheden van https://www.babybups.nl/
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.