Babystyling.nl

Babystyling.nl

Awesome babybrand for babies and toddlers♡
9,1

• b-SONder
    Review voor Babystyling.nl

Prettige communicatie en super snelle en correcte verzending. Badpakje van uitstekende kwaliteit.

• Edi
    Review voor Babystyling.nl

Goed en snelle levering, alleen jammer dat er geen binnenbroekje zit in de zwembroekjes. Dit had ik automatisch verwacht en word niets over gezegd in de beschrijving

• Hoe beoordeel je Babystyling.nl?

• Amanda
    Review voor Babystyling.nl

Bij ons favoriet! Babystyling voor beide jongens! Het blijft zo mooi, dat de 2de alles van de oudste ook nog aan kan!! - Amanda, mama van Brodi & Davi

• Anne
    Review voor Babystyling.nl

Goede prijs- kwaliteitverhouding. Heel mooie babykleding!!

• Michelle

Lovebabystyling!

Geweldige kleertjes! Trends van nu en altijd geweldige basics alles kan je matcen met elkaar, heel fijn. Ook super snelle bezorging!

• Nicoline
    Review voor Babystyling.nl

Lief badpakje ik ga wel een kleinere mt bestellen maar hij is erg mooi

• Sabine
    Review voor Babystyling.nl

Snelle levering en een prachtig broekje. Ik ben er blij mee!

• Liane
    Review voor Babystyling.nl

Super leuke babykleertjes mooie kwaliteit en ook een snelle levering

• Jennifer
    Review voor Babystyling.nl

Super leuk zomers setje besteld, snelle levering. Helaas na 1x wassen is de kleur al helemaal vervaagd en verkleurd..

• Paulina
    Review voor Babystyling.nl

I ordered clothes for my baby boy at 11 p.m. yesterday and they arrived today at 10:50. Fast shipping!!!! Love It

• Mirjam
    Review voor Babystyling.nl

Prachtig jasje maar na 1 keer wassen (op 30 graden) waren twee van de witte dopjes van de drukknoopjes verdwenen. Heb dit aan Babystyling laten weten en zij hebben het gelijk keurig en snel opgelost. Heel tevreden hierover!

Antwoord van Babystyling.nl

Hi Mirjam, wat vervelend om te horen. Het klopt inderdaad dat er bij een batch drukknoopjes zaten die sneller verkleuren. We hebben ze uit het magazijn gehaald en uiteraard als je ons een mailtje stuurt komen we met een passende oplossing. Ik hoop dat je contact met ons wilt opnemen en je review wilt aanpassen wij investeren namelijk erg veel in onze kwaliteit en service.

• Janine
    Review voor Babystyling.nl

Super leuke en fijne kleding! We gaan hier zeker vaker bestellen!

• Demi
    Review voor Babystyling.nl

Ik leerde Babystyling op de 9 maanden beurs kennen en ben fan! Goede kwaliteit kleertjes, blijven ook na het wassen mooi.

• Esmé (@huisjetussendeburen)
    Review voor Babystyling.nl

Babystyling is al jaren een favoriet hier in huis. Ik heb mijn jongens er met regelmaat in gekleed. De collecties zijn altijd verrassend, met nieuwe printjes en helemaal volgens de laatste trends. Ik koop er nog steeds graag, al mis ik de fysieke winkels wel – daar kwam ik altijd zó graag!

• Kobie
    Review voor Babystyling.nl

Zeker goede kwaliteit, maar ik mis al die leuke jurkjes met print!!! 🙈 Komen die weer terug in het assortiment?

• Cheryl Nijland
    Review voor Babystyling.nl

Babystyling is echt fantastisch. Super goede kwaliteit, hele fijne stofjes en een top service!!

• Chantal
    Review voor Babystyling.nl

Babystyling is echt een geweldig merk voor kinderkleding. De kwaliteit is top, de stoffen zijn zacht en comfortabel, en de designs zijn super stijlvol en uniek. Alles blijft mooi na het wassen en de pasvorm is perfect. Ons zoontje ziet er altijd hip uit én zit lekker in z’n kleding. Echt een aanrader!

• Meike
    Review voor Babystyling.nl

Goede kwaliteit en leuke, toffe kleding!

• Linda Strijks
    Review voor Babystyling.nl

Al jaren groot fan van het merk Babystyling. De kwaliteit is erg goed. Heerlijk comfortabele stofjes, leuke prints en prachtige ontwerpen. Ook wanneer er een keer wel problemen zijn met een product of artikel wordt je netjes geholpen.

• Linda
    Review voor Babystyling.nl

Prachtige schattige kleding voor meisjes !
    Zeer goede kwaliteit en ook hele leuke SALE items ! Superrr snelle bezorging!