Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Bachbloesempraktijk Balans heeft 43 4 ster reviews 43
Bachbloesempraktijk Balans heeft 0 3 ster reviews 0
Bachbloesempraktijk Balans heeft 0 2 ster reviews 0
Bachbloesempraktijk Balans heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Claudia

Fantastisch!! Uitgebreid consult, de druppels worden direct op de bus gedaan dus de volgende dag in huis. Vervolg afspraak gemaakt om te bespreken hoe het gaat. Heel fijn gesprek.

2. Judith Visser

Altijd een heel fijn en warm contact, de bestelling is snel geleverd en de resultaten van de bachbloesemdruppels vind ik bewonderenswaardig.

3. Hoe zou je Bachbloesempraktijk Balans beoordelen?

4. Arja

Blij dat Balans voor Kinderen op ons pad gekomen is! Gon begrijpt goed wat het probleem is en mixt daar op maat de druppels voor. Alle twee onze kinderen hebben er veel baat bij. Ze ervaren meer rust, piekeren minder en zitten beter in hun vel. Onze oudste gebruikt nu alleen nog de Rescue nacht en valt daar heel goed mee in slaap, ze piekert minder. Heel blij mee en zeker aan te raden!

5. Carla Jager

Hele

6. Wiel Dejalle

Intake gesprek was prettig, levering van product was snel geleverd, het is nu nog te vroeg om iets over het resultaat te schrijven wbt. de werking en invloed van de kruidenmix op mijn klachten, later zal ik hier zeker over communiseren.

7. Maria Mooibroek

Dit werkt geweldig. Je kunt nu al iets merken aan Jesslynn dat ze wat rustiger wordt.Super.