Bacio da Lou - Handgemaakte sieraden

Bacio da Lou - Handgemaakte sieraden

In onze sieraden vind je gouden en zilveren schakels, klei en kralen. We zijn dol op de natuurlijke schoonheid en intense kleuren van edelsteen en dat zie je terug in de collecties. Alle kettingen, armbanden, oorbellen en bedels zijn met liefde gemaakt van allergievriendelijk stainless steel.
De zekerheden van https://www.baciodalou.nl

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Al sinds mijn jonge(re) jaren ben ik bezig met het maken van sieraden. Dat was lang leuk voor mezelf, maar steeds vaker maakte ik er ook anderen blij mee. Nog veel leuker! Ik zie sieraden als #kleingeluk. En geluk staat altijd voor betekenis. Een armband met goede herinneringen, een ketting met een verhaal of dat speciale cadeautje van of voor een waardevol persoon. In onze sieraden vind je veel gouden en zilveren schakels, klei en kralen. We zijn dol op edelsteen en dat zie je terug in de collectie. Alle kettingen, armbanden, oorbellen en bedels hebben een basis van stainless steel. Zonder machines, met liefde en echte kwaliteitsmaterialen.


Bekijk Manifest