Badeta Koffiebranders

Badeta Koffiebranders

Tomas en Joost; twee vrienden met een missie. Wij vinden dat je geen koffie obsessie hoeft te hebben om te kunnen genieten van een kop goede koffie. Iedereen heeft namelijk recht op verantwoorde, bijzondere en bovenal kwalitatief lekkere koffie. Langzaam maar zeker is Badeta de ‘corporate koffie-ladder’ aan het beklimmen; van kroegtijgers zijn we uitgegroeid tot horecatijgers met een voorliefde voor het zwarte goud wat wij koffie noemen.

Om een hoge kwaliteit te kunnen verzekeren aan onze klanten zijn we geregeld op avontuur. Rond de evenaar begint de magie van een echt lekker bakkie pleur; bij de producent. Op onze reizen zijn we verschillende bijzondere mensen tegenkomen die het verbouwen van koffiebonen hebben verheven tot een heuse olympische sport. Wij zijn bijvoorbeeld kind aan huis bij de familie Peralta in Nicaragua, de familie Vargas in Brazilië en Juan Andrés Gutiérrez in El Salvador. Samen gaan we op zoek naar de meest bijzondere koffies, en werken we constant aan het verbeteren en verduurzamen van productie, transport, branden en serveren!
De zekerheden van https://www.badeta.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.