Alles goed gegaan bestelling goed en de bezorging ook goed
Lid van WebwinkelKeur sinds 2022
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Maurice Vanderleeuw
- GEERT LANNOO
Mooie prijzen,goede service
Hoe zou je Badmeubelsets.nl beoordelen?
- Willem Pott
👍👍👍👍👍
- Douglas
Mijn bestelling kwam in delen binnen. De spiegel en wasbak ik goede staat. Echter de badkamer meubel niet, met zichtbare beschadigingen besloten aan de montage niet te beginnen. Dit netjes vermeld met foto’s en kreeg netjes antwoord. Dat het opgelost zou worden. Duidelijk vermeld dat er niet begonnen was aan de montage. Na het verzoek om wat meer foto’s (gestuurd binnen 2 uur) heb ik al 4 dagen niets vernomen. De badkamer ligt al 4 dagen “open” en op mijn vragen (4 mails en 4 dagen verder) wordt niet meer gereageerd. Mijn planning ligt echt op de schop en kan gewoon niet verder.
- Sandra
Het product is niet professioneel gemaakt, ik heb twee wastafel meubel gekocht 120cm de kast kan ik niet in elkaar zetten want de gaten van planken kloppen niet.We hadden de onderdelen gecontroleerd maar niet de gaten en ook niet gelijk in elkaar gezet omdat de aannemer nog geen tijd had nu blijkt ook de rest van het meubel niet te kloppen en de wastafel zat gescheurd en aangesmeerd in de doos het hele meubel is waardeloos! En je kan niet bellen en mailen komt geen reactie
- Mortaza MOSAVI
Het product is niet professioneel gemaakt, ik heb twee wastafel meubel gekocht de kast kan ik niet in elkaar zetten want de gaten van planken kloppen niet.ik ben niet tevreden ermee.