Badmeubelsets.nl

Badmeubelsets.nl

Gespecialiseerd in complete badkamermeubelsets.
8,7

• Willem Pott

👍👍👍👍👍

• Douglas
    Review voor Badmeubelsets.nl

Mijn bestelling kwam in delen binnen. De spiegel en wasbak ik goede staat. Echter de badkamer meubel niet, met zichtbare beschadigingen besloten aan de montage niet te beginnen. Dit netjes vermeld met foto’s en kreeg netjes antwoord. Dat het opgelost zou worden. Duidelijk vermeld dat er niet begonnen was aan de montage. Na het verzoek om wat meer foto’s (gestuurd binnen 2 uur) heb ik al 4 dagen niets vernomen. De badkamer ligt al 4 dagen “open” en op mijn vragen (4 mails en 4 dagen verder) wordt niet meer gereageerd. Mijn planning ligt echt op de schop en kan gewoon niet verder.

• Hoe beoordeel je Badmeubelsets.nl?

• Sandra
    Review voor Badmeubelsets.nl

Het product is niet professioneel gemaakt, ik heb twee wastafel meubel gekocht 120cm de kast kan ik niet in elkaar zetten want de gaten van planken kloppen niet.We hadden de onderdelen gecontroleerd maar niet de gaten en ook niet gelijk in elkaar gezet omdat de aannemer nog geen tijd had nu blijkt ook de rest van het meubel niet te kloppen en de wastafel zat gescheurd en aangesmeerd in de doos het hele meubel is waardeloos! En je kan niet bellen en mailen komt geen reactie

Beste Sandra,

Dat is uiteraard niet de kwaliteit en service die wij willen leveren. Onze excuses voor het ongemak met de montage en de beschadigde wastafel. Dit zullen wij zo snel mogelijk voor u oplossen door de juiste onderdelen te leveren en de wastafel te vervangen.

Zou u alstublieft contact met ons willen opnemen via info@badmeubelsets.nl met uw bestelnummer en een paar foto’s van de problemen (de verkeerde gaten en de beschadiging aan de wastafel)? Dan zorgen wij ervoor dat dit zo snel mogelijk wordt afgehandeld.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Wij waarderen uw feedback en gebruiken deze om onze kwaliteit verder te verbeteren.

• Mortaza MOSAVI
    Geverifieerde klant van Badmeubelsets.nl

Het product is niet professioneel gemaakt, ik heb twee wastafel meubel gekocht de kast kan ik niet in elkaar zetten want de gaten van planken kloppen niet.ik ben niet tevreden ermee.

Beste Mortaza,

Vervelend om te lezen dat de montage van het badkamermeubel niet naar wens verliep. Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen om samen te bekijken welke onderdelen niet goed aansluiten, zodat wij dit snel en netjes voor u kunnen oplossen.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en bieden daarom altijd ondersteuning wanneer er iets misgaat.

• Nabil Antwerpen
    Review voor Badmeubelsets.nl

Heb een bestelling geplaatst voor een badkamermeubelset met spiegel 60 cm. Mail ontvangen met bevestiging en kort erna een tracking dus voorlopig alles prima !

• Caroline Morales
    Geverifieerde klant van Badmeubelsets.nl

Betaalbare kwaliteit en goede service!

• Sara Ruitenbeek
    Geverifieerde klant van Badmeubelsets.nl

Besteld en snel geleverd, prima service

• Freek Voors
    Geverifieerde klant van Badmeubelsets.nl

Er is gereageerd op mijn email en heb alles naar behoren ontvangen

Beste Freek,

Wij doen altijd ons uiterste best om binnen 24 uur te reageren op binnenkomende mails. In verband met de grote belangstelling voor onze badkamermeubels heeft het in dit geval helaas iets langer geduurd dan u van ons mag verwachten.

Wij begrijpen dat dit vervelend voor u is en bieden hiervoor onze excuses aan. Wij willen u graag laten weten dat uw e-mail inmiddels is beantwoord. Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar om u verder te helpen.

Met vriendelijke groet.

• Merel
    Geverifieerde klant van Badmeubelsets.nl

Fijn bureau, mijn verzoek om levering op een bepaalde dag te laten plaatsvinden ging ook soepel. Omdat ik buiten de bestelbevestiging geen andere e-mails kreeg twijfelde ik even of alles wel goed zou komen. Op de dag zelf ‘s ochtends een sms met tijd van levering. Netjes verpakt, vriendelijke bezorger en bureau eenvoudig in elkaar te zetten

• Jen
    Geverifieerde klant van Badmeubelsets.nl

Zondag een badkamermeubel besteld, er stond levering binnen 1-2 werkdagen. Nog steeds niks binnen, ook geen update en via de mail en het contactformulier wordt niet gereageerd

Beste Jen,

Uw badkamermeubel is met zorg door ons verwerkt, maar door de onverwachte drukte in ons magazijn is de levering helaas vertraagd. In plaats van binnen de beloofde 1-2 werkdagen, is uw bestelling 3 dagen later geleverd. Wij begrijpen dat dit niet voldoet aan de verwachting die wij hebben gewekt en bieden daarvoor onze oprechte excuses aan.

Wij waarderen uw geduld en vertrouwen in ons en werken er hard aan om soortgelijke situaties in de toekomst te voorkomen.

Nogmaals onze excuses en dank voor uw begrip. Wij hopen dat u tevreden bent met uw bestelling en wensen u veel plezier met uw nieuwe badkamermeubel.

Team Badmeubelsets

• Stein
    Geverifieerde klant van Badmeubelsets.nl

Spiegel besteld maar helaas kapot aangekomen, netjes en snel opgelost. Binnen 2 dagen een nieuwe spiegel in huis.

• Rh Kauffmann
    Geverifieerde klant van Badmeubelsets.nl

goed product maar kwam niet na 1 maar na 5 dagen.

• Sylwia
    Review voor Badmeubelsets.nl

Wij waren niet tevreden met het oorspronkelijk ontvangen wasblad omdat er resten van schoonmaakmiddel op zaten. Na lange tijd heb ik een klacht ingediend, maar we hebben uiteindelijk toch een nieuw aanrechtblad gekregen, waarvoor onze dank. Ik raad aan.

• Dominic Van Ginneken

Goede prijsklasse

• Tia Van Diest
    Geverifieerde klant van Badmeubelsets.nl

Goede prijs en mooi en strak meubel. Makkelijk in elkaar te zetten. Degelijke verpakking en op tijd geleverd

• Temenujka Yordanova

slecht transport

• Anouk
    Geverifieerde klant van Badmeubelsets.nl

Erg snelle snelle levering. Mooi wasmeubel geleverd en handig te monteren. Erg tevreden en goede kwaliteit. Ik zou dit meubel van deze webwinkel aanbevelen.

• Vicky Schauvliege

Vlotte afspraken