Bakgoed
De webwinkel voor uw bakbenodigdheden! Alles voor het maken van taarten, cupcakes, cake, koekjes en ijs en meer.
De zekerheden van https://www.bakgoed.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bakgoed is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van diverse bakartikelen. Opgestart als een uit de hand gelopen hobby. Het is een familiebedrijf! Gerund door 2 zussen en hun ouders. De ene zus heeft affiniteit met het bakken van taarten, de ander met het bakken van websites ;-) Inmiddels bestaat onze webshop al heel wat jaartjes (vanaf 2011). Snelle verzending en een mogelijkheid tot afhalen van de bestelling bij ons magazijn in Delft.


Bekijk Manifest