Bakgoed
Jeremy Kloosterman
Geweldige snelle levering en top kwaliteit artikelen
carine Wambeke
Altijd zeer tevreden, bedankt
Hoe beoordeel je Bakgoed?
Bianca Beentjes
Direct in de mailbox!!
Betty Van mil
Altijd goed, jammer dat er veel niet op voorraad was waardoor ik niet de juiste spullen kon bestellen
Marian Wooning
Prima service, onverwachts gemak, bestellen en alleen afhalen. Handig!
Kokob Abraham
Mooie en goede
Saskia Brandsen
Altijd goed en snel en geen leveringskosten bij niet zon hoog bestedingsbrdrsg
Een koekjesbakker die van honden houdt
Ik had de uitstekers lekker snel in huis. Ze zijn leuk. Vooral de retriever viel erg in de smaak.
Rmc Cyntje
Ik heb een poedersuiker besteld. Ik kan hem niet gebruiken. Het is een grote klont suiker. Ik kan ook helaas niet retour sturen.
Antwoord van BakgoedDank je wel voor je review!
Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We hebben echter op basis van je naam en bestelnummer geen eerdere melding van je kunnen terugvinden. Zonder bericht kunnen we helaas ook niets voor je oplossen 😊
We zien in je review dat de rest van de bestelling en de levering wel in orde waren, daarom vinden we het extra jammer dat je ons toch 1 ster geeft.
Mocht er iets niet goed zijn, dan kun je altijd contact met ons opnemen en kan een product indien nodig gewoon retour volgens onze voorwaarden.
Wil je ons alsnog een e-mail sturen naar kwaliteit@bakgoed.nl met daarbij foto’s en je bestelnummer? Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing. -
Willem
voor het eerst besteld en was gemakkelijk te vinden en de prijzen waren ook uitstekend. Goede producten en snel geleverd.
Lydia Antwi
Geweldig service
Yasmin Tesfay
Snel levering top product
T. M.
Makkelijk zoeken, makkelijk kiezen, snel geleverd en dus tevreden over
Esje De wolf
Mooie prijzen, top kwaliteit en snelle goede service
M Heidema
Het product is prima. De bezorging is ook prima. Wel was er veel uitverkocht op de website. Dat vond ik erg jammer. Had anders meer besteld.
Randy van Westering
Altijd goed. Correct en snel.
Joke Verhart
Snelle verzending -
Petra van der Bruggen
Vriendelijke klantenservice, snelle oplossingen bij ongeregeldheden! Maar bovenal goede producten.
Diana
Prima service en spullen
Tessa
Snelle en nette bezorging!