Bali Styling & Ibiza Living
We zoeken naar unieke meubels en accessoires waarbij je eigen huis & tuin je eigen vakantieplek wordt! Aan de hand van eigen ideeƫn en ontwerpen wordt de collectie samengesteld. Bali Styling & Ibiza Living laat zelf alle producten maken door kleine producenten op Bali, zo blijft onze collectie kleinschalig en uniek.
Ken
Snelle levering en een heel mooi product!
michael Eekhout
blij mee snelle levering
Hoe beoordeel je Bali Styling & Ibiza Living?
marloes Deen Wassink
snelle levering service top!
prachtige schelpenlamp... -
Dennis Buis
Het product was geleverd op de afgesproken termijn prijs kwaliteit verhouding is goed ben heel tevreden met mijn schilderij
Miranda v W
Geweldig mooie lamp, netjes verpakt en er staat duidelijk aangegeven dat het een kwetsbaar product is en werd netjes overhandigd door bezorger. Ook nog een persoonlijk berichtje bij de pakbon Erg blij met mijn aankoop, zou er zo weer een aankoop doen als ik iets nodig heb.
Valérie Van Brabant
Super service en mooie producten. Ik ben et zeer blij mee
Esther
Fijne service. Ik had een opmerking bij aankoop er bij gezet en kreeg een persoonlijke note bij levering. Je wordt serieus genomen. :)
Sendy Heinrichs
Super tevreden en wat was het allemaal mooi verpakt. Zal er zeker nog eens bestellen.
Brenda Kettmann
mooi krukje, snelle levering, bloj mee
Patricia Derksen
Mooie producten en snelle verzending.
anoniem
Prima! snel en perfect! zeer mooie materialen
Linds
Snelle levering en belangrijkste: super mooie lampenš
sharon tainsh
Goed service
Klarien van Elburg
Snelle levering. Voldoet aan de verwachting.
Sylvia Van duijn
Leuke winkel
Snelle bezorging!
Goed verpakt . -
Monique
2 Kokos kaarsen besteld is kapot aangekomen bij mij thuis dat is niet fijn staat niet mooi in de tuin afgebroken stukjes
Joke Van den Heuvel
Prachtig ornament en snel geleverd en heel goed verpakt
Barbara de Keizer
Ik belde over een aantal lampen die ik wilde hebben. Ondanks dat het eigenlijk via Loods 5 moest gaan werd het geweldig opgelost en kon ik de beide lampen thuis ontvangen. Ik ben er zo blij mee ze zijn prachtig.
De communicatie ging helder en duidelijk. Dinsdag bellen of ze nog een andere lamp in voorraad hebben werd ook dinsdag doorgegeven. Zo prettig en aardig maak ik niet vaak mee. Ook de 3e lamp werd bezorgd en was ook mooi en precies wat ik wilde. Dank aan jullie en ik zal jullie aan iedereen aanraden!!! -
Angelique De Froy
Geweldige service en heel leuke items!
Super tevreden! -
Mieke
Mooie spulletjes, goede prijzen, waar voor je geld, niet overal te koopš