Bandensupermarkt

Bandensupermarkt

Verkoop van personenwagenbanden, bestelwagenbanden, caravanbanden en banden voor SUV's en 4x4 voertuigen. Naast autobanden leveren we ook vele soorten velgen, zowel staal als lichtmetaal.
De zekerheden van https://bandensupermarkt.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bandensupermarkt is ontstaan nadat ik vele jaren actief ben in de bandenbranche, al vanaf 1996. Eerst met veel voorraad, auto's, panden en personeel. Nu opnieuw begonnen met veel voorraad banden en velgen die in heel Europa beschikbaar zijn middels mijn connecties uit het verleden.
Hierdoor weet ik bijna altijd de juiste band te vinden en voor een goede prijs te leveren. Ik zal lang niet altijd de goedkoopste zijn, maar wel één van de beste die banden en velgen verkoopt via internet.
Dankzij mijn ervaring en kennis heb ik al veel mensen mogen helpen om de juiste autoband bij bepaalde auto's te vinden. Zowel voor campers als dure Ferrari's


Bekijk Manifest