BarkKing Hondensnacks

BarkKing Hondensnacks

BarkKing Hondensnacks is een webshop in snacks voor honden en katten. Daarnaast kun je hier verschillende voedinggsupplementen vinden.

Met een zeer breed assortiment gedroogde vleessnacks hebben wij voor alle honden en katten in elke levensfase een passende en lekkere snack!
Al onze snacks zijn 100% van dezelfde diersoort, tenzij anders aangegeven!

Wij doen ons best zo volledig mogelijk te zijn, maar mocht je iets zoeken wat niet in de webshop staat, neem dan gerust eens contact met ons op!

BarkKing Hondensnacks is gevestigd in Veghel en het is mogelijk om op afspraak langs te komen om de bestelling op te halen. Wij zijn geen fysieke winkel, dus helaas is rond snuffelen niet mogelijk.
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.