Te korte stalen rail besteld voor huis in Frankrijk. Gebeld en kreeg Jess aan de telefoon Nieuwe besteld en betaald Ze belt mij nog terug voor een extra onderdeel. Top maar was nog niet alles. Ze heeft de rail naar Frankrijk gestuurd zonder extra kosten. Binnen een paar dagen hadden wij die Jess : Topper , echt grandioos !!!!
Lid van WebwinkelKeur sinds 2018
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Natascha Koenen / Eric Bijlefeld
- Erika & Amber Heijkers Jaspers
Goede service Onderdeel snel geleverd.
Hoe zou je Barnwoodweb beoordelen?
- Henk Fick
Een fijne website waar je probleemloos je weg kunt vinden en anders worden je vragen door de medewerker(-ster) vriendelijk beantwoord. Een teveel bestelde deurenset is zonder problemen teruggenomen. Top bedrijf.
- Mario Verkuijl
Prima product en prijs kwaliteit is geweldig. Levering heel snel. Het in elkaar zetten is een eitje. In een woord geweldig
- Anneke Thomasse
Mooie kwaliteit deuren voor een nette prijs. De levering was snel en stevig verpakt , vriendelijke chauffeur met eigen bezorgdienst. Alles top. Zou hier weer bestellen.
- Cathy
Voor ons project zijn we in de winkel langsgeweest. We zijn daar uitstekend geholpen en goed technisch advies gekregen. Een tijdje na de levering had ik via mail een vraag gesteld en ook hier snel een antwoord en oplossing op gekregen. De kwaliteit is zeer goed en het resultaat vinden we geweldig! Voor ons is dit een top bedrijf met hele vriendelijke en meedenken mensen!