Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Barnwoodweb heeft 1563 4 ster reviews 1563
Barnwoodweb heeft 216 3 ster reviews 216
Barnwoodweb heeft 75 2 ster reviews 75
Barnwoodweb heeft 91 1 ster reviews 91

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Natascha Koenen / Eric Bijlefeld

Te korte stalen rail besteld voor huis in Frankrijk. Gebeld en kreeg Jess aan de telefoon Nieuwe besteld en betaald Ze belt mij nog terug voor een extra onderdeel. Top maar was nog niet alles. Ze heeft de rail naar Frankrijk gestuurd zonder extra kosten. Binnen een paar dagen hadden wij die Jess : Topper , echt grandioos !!!!

2. Erika & Amber Heijkers Jaspers

Goede service Onderdeel snel geleverd.

3. Hoe zou je Barnwoodweb beoordelen?

4. Henk Fick

Een fijne website waar je probleemloos je weg kunt vinden en anders worden je vragen door de medewerker(-ster) vriendelijk beantwoord. Een teveel bestelde deurenset is zonder problemen teruggenomen. Top bedrijf.

5. Mario Verkuijl

Prima product en prijs kwaliteit is geweldig. Levering heel snel. Het in elkaar zetten is een eitje. In een woord geweldig

6. Anneke Thomasse

Mooie kwaliteit deuren voor een nette prijs. De levering was snel en stevig verpakt , vriendelijke chauffeur met eigen bezorgdienst. Alles top. Zou hier weer bestellen.

7. Cathy

Voor ons project zijn we in de winkel langsgeweest. We zijn daar uitstekend geholpen en goed technisch advies gekregen. Een tijdje na de levering had ik via mail een vraag gesteld en ook hier snel een antwoord en oplossing op gekregen. De kwaliteit is zeer goed en het resultaat vinden we geweldig! Voor ons is dit een top bedrijf met hele vriendelijke en meedenken mensen!