Bastaa!
Ook hebben wij veel jaren ’70 stoffen ongebruikt op de rol. Vintage gordijnen in je huis of caravan. Ook veel retro accessoires zoals mokken, thermosflessen, telefoontasje & meer. Knipoog naar de Seventies
Anna
Leuke collectie aan spulletjes, snel geleverd en mooi verpakt!
Bert van Heugten
Mooi product en zeeeeer snelle levering.
Hoe beoordeel je Bastaa!?
Tine van Lent-de Ridder
Geweldige service! Bleek dat Bastaa in mijn woonplaats zit. Had al wel verzendkosten betaald. Eigenaresse kwam pakketje thuis brengen met een extra cadeautje ter compensatie van de betaalde verzendkosten!
SjaakB
Product zoals beschreven
Ester
Hartstikke leuke spulletjes die ook nog eens leuk ingepakt kunnen worden. Om kado te doen of heurlijk voor jezelf te houden. Je kan overleggen en dingen vragen aan Jacqueline en ik heb nog nie gemerkt dat ze er geen ruimte voor heeft om niet met je mee te denken. Ik ben blij met deze winkel, met Jacqueline en met dr spulletjes...
Astrid De Jong
Super ingepakt, snelle levering
Francesca Kirch
Geweldige service, voor ieder klein cadeautje een apart zakje en stickertje.
Snel verstuurd! -
Petra VLEESKENS
Leuke kerstkaarten!
Arina
Snelle levering, goede communicatie en snelle oplossing toen er iets kleins verkeerd was aan de bestelling. Een aanrader, fijne webshop!
Peter Dekker
Goede en snelle service, ingepakt ontvangen :)
Gerda
Leuke site, vintage/retro, goede service, op tijd en goed verpakt geleverd.
J.s blink
Snelle levering, mooi ingepakt (was een cadeau) met een persoonlijke boodschap. 10 out of 10
Emma
Snel geleverd en ook nog eens heel leuk ingepakt!
Gepke Horsmam-Lolkema
De ontvanger was er blij mee
Ellen Nicolaides
Het bestelde cadeau kwam heel snel! en een heel lief kaartje erbij, daar word je nou blij van. Dankjewel
Xander
Leuke kookwekker! Goed verpakt, snelle verzending en met persoonlijke notitie ontvangen. Dank!!
Carry Jansen
Supermooi product ontvangen ! Goeie kwaliteit en snelle levering en persoonlijk kaartje met iets lekkers …… wat wil een mens nog meer 🙏
Amanda S
Goede prijzen op de site. Snelle verzending. De brillenkokers werden prachtig verpakt in Sinterklaas thema. Ook heel leuk waren de Sinterklaasattenties. Dankjewel!
marianne van Velzen
Snelle levering mooie arty
Marie Lambert
Mijn bestelling was razendsnel in België! Bovendien met zorg verpakt en daarbovenop nog eens een attent kaartje met een extraatje! Dit is ongetwijfeld 1 van de beste webshops die ik de afgelopen tijd op ben gebotst! Merci Jaqueline! Je hebt iets prachtigs in de wereld gezet met jouw zaak!