Bastaa!
Ook hebben wij veel jaren ’70 stoffen ongebruikt op de rol. Vintage gordijnen in je huis of caravan. Ook veel retro accessoires zoals mokken, thermosflessen, telefoontasje & meer. Knipoog naar de Seventies
Astrid
Altijd weer leuke verrassende artikelen van goede kwaliteit en een goede service.
Marion Berge
Mooie spullen, superleuk verpakt, en op tijd gekomen. Blij mee!
Hoe beoordeel je Bastaa!?
Marleen
Super mooie spullen, zo leuk verpakt met een handgeschreven kaartje. Dikke aanrader!
Anke van Tuyll
De service is erg fijn!
trix ehren
Mooie lepeltjes besteld en super leuk ingepakt.
Sabine Drost
Goede service, goede kwaliteit en met zorg en leuk verpakt verzonden.
AnneMarie
Spontane, leuke persoonlijke, en snelle bezorging. Erg leuke en unieke produkten. Ik ben blij......😃
Katrin Lohse
Ganz tolle Sachen, liebevoll verpackt und schnell geliefert, sogar nach Deutschland.
Vielen lieben Dank ❣️ -
Christine Kliphuis
De bestelling werd keurig afgehandeld, met ook nog een persoonlijk kaartje erbij. Prima geregeld.
Sam
Heel last minute bestelde ik nog een verjaardagscadeau voor mijn dochter. Als service heeft Jacqueline de order eruit gepikt zodat die nog op tijd zou komen! Dat was al super service, maar het openen van het doosje maakte het feestje compleet. Prachtig ingepakt en er zat zelfs een cadeautje bij. Jacqueline bedankt voor de liefde waarmee je de bestelling hebt ingepakt!
Linda
Mijn bestelling was geen cadeautje, maar alles was ontzettend leuk verpakt en met een kaartje erbij! Duidelijk heel veel liefde en aandacht voor het product en de klant. En gewoon snel geleverd. Helemaal blij!
Johan Rijnbende
Ontzettend vriedelijk heel leuk die kaart
Lineke
Weer superleuk!
Bibian
Mooie producten, snelle levering!
Ook nog eens leuk ingepakt 🎁 -
Eva De Jager
Leuke producten! Persoonlijk benadering dmv gezellig kaartje + bij je bestelling
Andries van den Ende
Prima levering. Netjes verpakt en binnen een paar dagen geleverd.
Saskia Reuvers
Snelle levering!
Fienke
Pakket in goede orde ontvangen. Alleen het uitpakken was al een feestje :) Allemaal retro-inpakpapier en -zakjes, een leuk handgeschreven kaartje erbij en vooral de leukste items (nog leuker vaak dan ik kon inschatten via de plaatjes op de website) en stoffen, met (zorgvuldig :)) een wasvoorschrift. Kan me gaan uitleven... -
Carl
Heel leuk en goed verpakt . Je wordt er blij van, een cadeautje 😊
MM Nieuweboer
Een heel mooie tas en snel afgeleverd !!