Bastaa!
Ga je liever zelf creatief aan de slag? Ook hebben wij veel jaren ’70 stoffen ongebruikt op de rol. Leuk voor vintage gordijnen in je huis, caravan, camper of VW-bus bijvoorbeeld! Van de meeste stoffen nog voldoende meters op voorraad.
In onze fysieke winkel vind je nog meer stoffen, kussens en tassen dan in onze webwinkel. Veel plezier met het rondkijken in onze webwinkel en uiteraard ben je ook van harte welkom in de winkel, de koffie staat klaar!
Team Bastaa!
Jacqueline Bakema
Sophie Pelgrims
Mooie artikelen, zeer mooie verpakt, goede communicatie, vlotte verzending.
Linda Dekker
Goede service, prima verpakt
Hoe beoordeel je Bastaa!?
Maria De Graauw
Vriendelijk en duidelijk. Product geleverd zoals op site staat. Netjes afgewerkt.
Yvonne
scherp geprijsd, snelle levering van leuk verpakte producten!!
Jenita van der Steege
Snelle levering en superleuk ingepakt! Alsof ik een cadeautje kreeg. Heel erg leuk!
Klaas Wassens
Mooie producten en aantrekkelijk verpakt.
Fati Shahrabi
Geweldige service, mooi ingepakte bestelling
Linda Burrekers
Leuk assortiment! Snelle levering, leuk verpakt en ook nog een lief kaartje erbij ❤️
Neeltje
Eigenlijk zijn alle producten leuk! Wat een fantastische webwinkel. Ook mijn vrienden zijn enthousiast.
Snelle bezorging en super leuk ingepakt. Zat deze winkel maar bij mij om de hoek, dan kwam ik elke week even langs. De webshop is daarvoor een mooi alternatief. -
Nathalie van der Meer
Blij met mijn bestelling! Een leuk telefoontasje en wat een mooie kaarten!
Daphne Roumen-kuijper
Prachtige producten en super ingepakt. Het persoonlijke kaartje is geweldig
Natasja van der Pad
Leuke artikelen, goede prijzen en met zorg ingepakt! Leuk ook om het persoonlijke kaartje te ontvangen bij de bestelling!
Liesbeth Pieck
Snelle en verzorgde levering, mooie cadeautjes. Je merkte en voelde dat alles met veel zorg en liefde werd ingepakt
Anne Oosterbos
Leuke spullen, snelle levering, leuk ingepakt voor Sinterklaas.
Janneke
Prima service en de producten zijn leuk in gepakt. Ik heb een prachtige tas gekocht, heel mooi.
Joke
Leuke verrassende producten, mooie website, bestellingen worden altijd met zorg ingepakt. Snelle levering.
Antoinette Bakker
SUPER VRIENDELIJK , SUPER LEUKE VINTAGE ITEMS GEKOCHT EN DAN OOK NOG EENS ZO LEUK INGEPAKT , IK KOM ZEKER WEER TERUG !
Saskia Scholten
Goede communicatie over bestelling. Met aandacht verzonden, ingepakt als cadeautje met een persoonlijk kaartje, zo leuk!
Maaike
Snel bezorgd, leuk ingepakt. Prima service
C.J. Blankendaal
Alles: gewoon goed!