Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Battery Point heeft 64 4 ster reviews 64
Battery Point heeft 9 3 ster reviews 9
Battery Point heeft 4 2 ster reviews 4
Battery Point heeft 22 1 ster reviews 22

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Mevrouw Yvonne van Os

Battery point heeft mijn klacht goed opgelost. Ik kreeg de juiste batterij opgestuurd zonder dat ik daarom gevraagd heb. Super geregeld. Dit was mijn eerste review: Levering duurde lang. De foto op de website van de batterij kwam niet overeen met degene die ik geleverd kreeg en de omschrijving op de website, daar kwam ik na levering pas achter. Degene op de foto wilde ik hebben, maar ik kreeg die van de omschrijving geleverd. Heel vervelend.

2. Cornelis

Top, snel geleverd!

3. Hoe zou je Battery Point beoordelen?

4. De heer A Doddema

Super geregeld zeer tevreden en paste precies

5. Anoniem

Uit het besteloverzicht was niet duidelijk dat de bestelling klaar was om op te halen (er stond verwerken). Even nagebeld en bleek klaar te liggen. Vriendelijk, prijzen erg goed en makkelijk bereikbaar. Ruime opzet, snel op voorraad, snel afgehandeld. Aanbevolen.

6. De heer johan visser

Prima batterij maar een foto van 2 batterijen en een beschrijving waarbij niet duidelijk is dat het om 1 batterij gaat, is wat misleidend.

7. De heer Luc De Kort

Vorige week besteld, na aankoop werd ik ingelicht dat het niet voorradig is.ben er nog op aan het wachten en hoop dat ik toch nog tevreden wordt gemaakt.