Be Inhouse
Bekijk alle reviews en keurmerken van Be Inhouse en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
9,5
Filter 597 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 532 met beschrijving

• Imke Asschert
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

Fijne service en mooi assortiment.

• Lee

Snelle service, mooi behang

• Hoe beoordeel je Be Inhouse?

• Ingrid Venis
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

Wij hadden eerst elders behang besteld maar dat werd maar niet geleverd. Een telefoontje naar Be Inhouse leverde al snel duidleijkheid. Het door ons uitgezochte behang werd niet meer gemaakt. Telefonisch een andere variant van het behang uitgezocht. Wij ontvingen direct foto's van de combinatie zodat wij konden beoordelen of het naar onze zin was. Het behang is in 2 delen geleverd. Het eerst deel was er al met 2 dagen. Ook na aankoop was de service uitstekend. Zo werd er nog een extra nadenrollertje geleverd. Dikke tevreden!

• Erik Lammers
    Review voor Be Inhouse

Er werd goed geluisterd naar onze wensen en daar kwam een gepersonaliseerd advies uit waar we elke dag nog blij van worden! Fijn zaken doen zo.

Antwoord van Be Inhouse

Bedankt voor je beoordeling, Erik. Wat fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met het persoonlijke advies bij het uitzoeken van het Arte behang. We vinden het belangrijk om echt mee te denken, dus het is mooi om terug te krijgen dat dat zo gewaardeerd wordt. Groet, Annike

• Martin D
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

Service was perfect. Goed advies en komen afspraak na.

Antwoord van Be Inhouse

Bedankt voor je beoordeling, Martin. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en het advies rondom het Casamance behang en de Little Greene verf. Mooi dat alles naar wens is verlopen – daar doen we het voor!

Groet, Bram

• T.P
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

Snelle levering netjes verpakt met een lief berichtje erbij! Kun je zien dat het met zorg en liefde is ingepakt. Goede prijs ook in verhouding met andere verkooppunten.

Antwoord van Be Inhouse

Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo blij was met de snelle levering en de zorgvuldige verpakking van de hoeklijst. We besteden veel aandacht aan de details, dus het is heel leuk om terug te horen dat dat opvalt.

Groet, Bram

• Leroy
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

Snelle levering, behang was netjes verpakt.

Antwoord van Be Inhouse

Bedankt voor je beoordeling, Leroy. Wat fijn om te lezen dat het Arte behang snel en netjes verpakt bij je is aangekomen. We zorgen er graag voor dat alles in perfecte staat bij je thuis komt. Groet, Bram

• Meryem
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

Goede service, spullen zijn netjes verpakt en er zat een handige instructie bij. Ook fijn dat er gebruik gemaakt kon worden van een kortingscode. Van alle aanbieders van behang, ben ik blij dat ik bij Beinhouse heb besteld! :)

Antwoord van Be Inhouse

Bedankt voor je beoordeling, Meryem. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service en de verzorgde levering van het Arte behang. Super dat de instructie en de kortingscode het extra prettig maakten – en helemaal leuk om te lezen dat je blij bent dat je voor Be Inhouse hebt gekozen! Groet, Annike

• Johan Groothuis

Snelle levering ,top.

Antwoord van Be Inhouse

Bedankt voor je beoordeling, Johan. Wat fijn om te lezen dat het Eijffinger behang snel bij je werd geleverd. Snel en soepel, precies zoals het hoort! Groet, Bram

• Gerrie Weggeman
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

Goeie service, men neemt de tijd om een goeie keuze te maken voor de aankoop.

Antwoord van Be Inhouse

Bedankt voor je beoordeling, Gerrie. Wat fijn om te lezen dat je onze service rondom het Casamance maatwerk panorama behang zo waardeert. We nemen graag de tijd om mee te denken, zeker bij een bijzondere keuze als maatwerk behang. Groet, Annike

• Benjo Hilbrink
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

Goede service en een heel mooi assortiment

Antwoord van Be Inhouse

Bedankt voor je beoordeling, Benjo. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service én blij bent met het assortiment Arte behang. Groet, Annike

• Marcel Jacobs
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

Snelle levering en goede service!

Antwoord van Be Inhouse

Bedankt voor je beoordeling, Marcel. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering en service rondom het behanggereedschap. Fijn dat alles vlot en naar wens is verlopen! Groet, Annike

• Alexandra Sima
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

Perfect product and service, thank you!

Antwoord van Be Inhouse

Bedankt voor je beoordeling, Alexandra. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het Mind The Gap behang en onze service. Heel graag gedaan en dankjewel dat je voor Be Inhouse hebt gekozen! Groet, Bram

• LM
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

Snelle verzending en goede service!

Antwoord van Be Inhouse

Bedankt voor je beoordeling, LM. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelle verzending en de service bij je bestelling van het Arte behang. Daar doen we het voor! Groet, Annike

• Inge Waijers
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

Veel keuzen! Fijne klantenservice brengen je netjes op de hoogte als er iets veranderd in je bestelling, keurig verpakt kortom zou het zeker aanraden!!

Antwoord van Be Inhouse

Bedankt voor je beoordeling, Inge. Wat fijn om te lezen dat je zo blij was met de ruime keuze aan behang samples en onze klantenservice. We houden je graag goed op de hoogte, zeker als er iets wijzigt – fijn dat je dat waardeert! Groet, Annike

• Marjan Feenstra

Prima!

Antwoord van Be Inhouse

Bedankt voor je beoordeling, Marjan. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens was met de Little Greene behang sample. Hopelijk helpt het sample om een juiste keuze te maken. Groet, Annike

• Kim

Snelle levering!

Antwoord van Be Inhouse

Bedankt voor je beoordeling, Kim. Wat fijn om te lezen dat het Arte behang snel bij je bezorgd is. We zorgen er graag voor dat je niet lang hoeft te wachten op iets moois voor je interieur! Groet, Bram

• E.

Prima communicatie

Antwoord van Be Inhouse

Bedankt voor je beoordeling, E. Wat fijn om te lezen dat je de communicatie rondom je bestelling van behang samples als prettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk om helder en goed contact te houden – mooi dat dat zo is overgekomen. Hopelijk helpen de samples om een goede keuze te maken. Groet, Bram

• Marieke Rodenburg
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

Ik belde een paar minuten voor sluitingstijd om wat rollen behang te bestellen, en werd supervriendelijk geholpen! De medewerker heeft mijn bestelling nog diezelfde dag doorgestuurd naar Arte, en binnen twee dagen had ik het behang al in huis. Daarna kreeg ik zelfs nog een persoonlijke mail om te laten weten dat alles gelukt was. Echt topservice, hier bestel ik zeker vaker!

Antwoord van Be Inhouse

Bedankt voor je beoordeling, Marieke. Wat fijn om te lezen dat je zo hartelijk bent geholpen bij het bestellen van het Arte behang. We vinden het belangrijk om nét dat stapje extra te zetten, dus heel leuk dat je dat zo hebt ervaren. En geweldig om te lezen dat je in de toekomst weer bij ons wilt bestellen! Groet, Bram

• Gesina
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

super snel geleverd, mooi product en goede prijs

Antwoord van Be Inhouse

Bedankt voor je beoordeling, Gesina. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering, de kwaliteit van de Casamance behang samples én de prijs. Mooie combinaties maken we graag mogelijk en hopelijk helpen de samples jou om een goede keuze te maken! Groet, Annike