BeadsbyLis®

BeadsbyLis®

Unieke hand gemaakte Asbedels, Ashangers, Holle Bedels & Herinnerings Bedels voor onder andere Pandora®, Trollbeads®, Tedora®, Biagi® en Bacio® systemen.
De zekerheden van https://beadsbylis.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Al tientallen jaren ben ik groot fan van Pandora en Trollbeads sieraden. En nadat mijn opa overleed kocht ik een asbedel speciaal voor aan mijn Trollbeads armband. Ik vond dit zo bijzonder dat iemand dit kon maken! 23-08-2017 sloeg het noodlot toe en werd onze dochter stil geboren.

Nu wist ik het zeker… ik moest en zou asbedels leren maken. December 2018 mijn eerste workshop geboekt en ik was meteen verkocht van het glaskralen branden. Na nog enkele workshops gevolgd te hebben heb ik mijn eigen spullen aangeschaft en heb ik veel online begeleiding en hulp gekregen.

Zo is het allemaal begonnen....


Bekijk Manifest