Becidor.eu
Een paardvriendelijke webwinkel en winkeltje in 's-Heerenberg. Ons assortiment ondersteunt de gezondheid en het welzijn van je paard. Happy paard = happy ruiter :)

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Fenne Hooymans, eigenaresse van de webwinkel Becidor paardensportartikelen. Ik ben in 2009 de webshop Becidor gestart om paardvriendelijke artikelen beter verkrijgbaar te maken voor paardensporters. Want producten die het welzijn van paarden verhogen zijn nog niet altijd even makkelijk te verkrijgen zijn in "gewone" ruitersportzaken. Happy healthy horse is happy baasje toch? Ik probeer deze missie op een verantwoorde manier uit te voeren. Zo hergebruik ik bijna alle verpakkingsmaterialen en geef duurzame artikelen op mijn site de voorkeur en een extra podium.


Bekijk Manifest