Becidor.eu
Vera van der Sloot
Supersnelle levering! En behulpzaam bij de keuze via whatsapp.
Antwoord van Becidor.euBedankt voor de mooie review, Vera! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Wij doen altijd ons best om de klant goed te helpen! En we leveren zo snel als mogelijk! We zien jou graag weer terug!
Jolien Koole
Prima levering
Antwoord van Becidor.euBedankt voor de feedback, Jolien! Wat fijn dat je tevreden bent met onze service. Graag tot ziens!
Hoe beoordeel je Becidor.eu?
Suzanne De Boer
Supersnelle levering. Prijzen iets hoger als elders maar de levertijden maken dat weer goed.
Antwoord van Becidor.euBedankt voor je feedback, Suzanne! We begrijpen dat onze prijzen soms net iets hoger kunnen liggen, maar we doen er alles aan om dat te compenseren met snelle en zorgvuldige service. Super dat je dat waardeert. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!
Claire Alsema
Vriendelijk en kundig
Antwoord van Becidor.euWat fijn om te horen, dankjewel Claire! We doen ons best om iedereen zo vriendelijk en kundig mogelijk te helpen. Hopelijk zien we jou nog eens!
Krisje
10/10 al 2 keer besteld en tevreden van de service !
Antwoord van Becidor.euWat leuk om te lezen dat je al twee keer bij ons hebt besteld en zo tevreden bent, Krisje! Bedankt voor je 10/10 en je vertrouwen, we staan de volgende keer weer graag voor je klaar. Hopelijk tot ziens!
V. Broich
Goede service !!
Antwoord van Becidor.euDankjewel voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service!
Manuela
Fenne heeft veel kennis van zaken en geeft goed advies
of het nu gaat over voeding, zadel supplementen of andere producten. Verder heeft Becidor veel fijne paardvriendelijke en gezonde producten in het assortiment. Echt een aanrader!Antwoord van Becidor.euBedankt voor een fijne en uitgebreide feedback, Manuela! We doen ons best om met kennis en zorg advies te geven, of het nu over voeding, zadels, supplementen of andere producten gaat. Fijn om te horen dat je onze paardvriendelijke en gezonde producten waardeert. Dankjewel voor je vertrouwen en je aanbeveling!
Desiree van Vondelen
Snel geleverd. Kapot aangekomen product werd vervangen. Super service
Antwoord van Becidor.euBedankt voor je begrip en je fijne woorden, Desiree! Vervelend dat het product kapot aankwam, maar gelukkig konden we het snel oplossen. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service!
Marielle van Buul
Goede service er wordt echt met je meegedacht en alles goed uitgelegd . Snelle en nette verzending .
Antwoord van Becidor.euBedankt Marielle voor de feedback! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en alles duidelijk uit te leggen, dus het is mooi dat dat ook zo is overgekomen. Dankjewel voor je vertrouwen en je mooie woorden. Hopelijk tot een volgende keer!
Eva Pronk
.....
Antwoord van Becidor.euBedankt voor de review, Eva! Als je meer wilt delen over jouw ervaring met het product en/of onze service, dan horen wij dat heel graag. Hopelijk tot ziens!
An
Superkwaliteit, snel geleverd. Uit ervaring weet ik dat de klantenservice ook uitstekend is. Oog voor milieu, Becidor herbruikt verpakkingen.
Antwoord van Becidor.euWat een mooie review, bedankt! Fijn om te horen dat de kwaliteit, levering én onze klantenservice goed bevallen zijn. We doen ons best om niet alleen onze klanten blij te maken, maar ook een steentje bij te dragen aan het milieu! Fijn dat je ons hergebruik van verpakkingen opmerkt. Hopelijk tot ziens!
Laura
Ik had mijn bestelling geannuleerd voordat deze opgestuurd werd. Toch werd de bestelling toegestuurd. Blijkbaar was mijn eerste mail in de spam gekomen, maar mijn tweede mail niet. Terwijl bij beide mails het zelfde mailadres is gebruikt.
Antwoord van Becidor.euBeste Laura,
Ik heb voor je nog even gekeken of ik de oorzaak kon vinden waarom je eerste mail in spam is beland en de tweede niet. Helaas kan ik er niet met zekerheid een conclusie uittrekken, maar mogelijk komt het doordat de tweede mail een antwoord was op de door ons verzonden mail met track en trace code.
Ik heb je na de tweede mail, op onze kosten een retourlabel toegezonden en daarvan heb je gebruik gemaakt, zodat we de annulering alsnog konden voltooien. De retourbetaling is gedaan op 25 maart, 1 dag na ontvangst van de retourzending.
Mocht je liever een andere oplossing hebben gehad, dan hoor ik het graag, dan kunnen we dat meenemen mocht dit nog een keer gebeuren.
Groetjes Fenne van Becidor -
Esther
Onduidelijke klantonvriendelijke, icoon winkelwagen slecht zichtbaar door beoordelingsicpon,. Kon geen vericht sturen naar Becidor.
Antwoord van Becidor.euHoi Esther,
Wat voor bericht wilde je ons sturen? Alle contact gegevens kan je hier vinden, op onze contact pagina:
Groetjes Fenne van Becidor -
Ilse Joppen
Fenne en haar team doen altijd hun uiterste best. Super service en zeer betrouwbaar.
Antwoord van Becidor.euBedankt Ilse voor de feedback! Wat een lieve woorden, bedankt en hopelijk tot ziens!
Helga ten Cate
Snelle levering , fijn product!
Antwoord van Becidor.euBedankt voor de feedback, Helga! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service en product. Ik hoop tot ziens!
Edith de Wolf
Hele mooi pad van Weaver equine, heb er even op moeten wachten, maar mooie kwaliteit!
Antwoord van Becidor.euBedankt voor de feedback, Edith! Wat fijn dat je tevreden bent over het product. Veel plezier ervan!
Lisanne Visser
Snelle service, het betaalsysteem werkte bij mij niet maar de bestelling heb ik via whatsapp doorgegeven en werd ook snel opgestuurd! Erg blij mee :D
Antwoord van Becidor.euBedankt voor de feedback, Lisanne! Wij doen ons uiterst best om een goede service te verlenen, fijn dat jij tevreden bent! Hopelijk tot ziens!
Petra van Weelden
Bedankt voor de service.
Antwoord van Becidor.euDank je wel Petra voor de review!
Dagmar vd Meer
Goede service en snelle levering
Antwoord van Becidor.euBedankt voor de review, Dagmar! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service, daar doen we het voor! Hopelijk tot ziens!
Zoe Vandenbulcke
Snel binnen!
Antwoord van Becidor.euBedankt voor de review, Zoë! Wat fijn dat jouw bestelling al snel binnen is gekomen! Wij doen altijd ons best om de bestellingen zo snel mogelijk te verzenden, zodra het beschikbaar is! Hopelijk tot ziens!