Beddies.nl

Beddies.nl

Bij Beddies.nl kun je terecht voor alle kinderbedden en meubels van de merken Bopita, Flexa, Leander, Lifetime, Quax en Vipack. Aangezien wij een officieel verkooppunt zijn van al deze merken kun je uit gaan van goede service en advies.
kinderkamer kinderbedden babykamer
De zekerheden van https://www.beddies.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij geloven in dat persoonlijk contact en uitstekende service het verschil kunnen maken in hoge klanttevredenheid. Tevreden klanten is waar wij tevreden van worden. Vragen proberen we zo snel mogelijk te beantwoorden en eventuele problemen lossen we altijd z.s.m. op.


Bekijk Manifest