Bedrijfsdata.nl B.V.

Bedrijfsdata.nl B.V.

Krijg een compleet beeld van jouw markt of doelgroep met de meest complete bedrijfsdatabase van Nederland. Vind en bestel direct de bedrijfsdata die voor jouw bedrijf relevant zijn en start vandaag nog met data-gedreven sales & marketing.

Zo vind snel nieuwe prospects, personaliseer je jouw customer journey, adverteer effectiever op LinkedIn of ruim je snel CRM op. Download nu onze gratis demo dataset en ontdek zelf hoe onze kennis van 2.9+ miljoen Nederlandse bedrijven het rendement op jouw marketing- en salesactiviteiten kan verbeteren.
De zekerheden van https://www.bedrijfsdata.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest