Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

• Regelmatige monitoring
  • Duidelijke voorwaarden
  • Klachtenbeheer
  • Echte ondernemer

Beerenvoordeelshop.nl - Altijd 4+1 pakje Beeren Ondergoed Gratis! heeft 213 5 ster reviews 213
Beerenvoordeelshop.nl - Altijd 4+1 pakje Beeren Ondergoed Gratis! heeft 30 4 ster reviews 30
Beerenvoordeelshop.nl - Altijd 4+1 pakje Beeren Ondergoed Gratis! heeft 8 3 ster reviews 8
Beerenvoordeelshop.nl - Altijd 4+1 pakje Beeren Ondergoed Gratis! heeft 8 2 ster reviews 8
Beerenvoordeelshop.nl - Altijd 4+1 pakje Beeren Ondergoed Gratis! heeft 3 1 ster reviews 3

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. wjc van den biggelaar

De bestelling klopte niet, op de leveringslijst werd vermeld 10 slips en 5 hemden. Geleverd werden 8 slips (4 pakjes) en 6 hemden (6 pakjes). Slordig niet gecontroleerd

2. Marina Keuning-Spek

Duidelijke webshop, goede communicatie. En prima ondergoed voor een prima prijs.

3. Hoe zou je Beerenvoordeelshop.nl - Altijd 4+1 pakje Beeren Ondergoed Gratis! beoordelen?

4. Eveline

Toen ik belde werd ik keurig te woord gestaan. De bestelling is netjes in gepakt bezorgd en de spullen zagen er goed uit.

5. Pat Van Zetten

Perfect. Snelle bezorging.

6. Roelof

Snelle levering van fijne kwaliteit ondermode.

7. Arend Breimer

Hoeveelheid mag duidelijker vermeld worden op de site. Nu heb ik 20 hemden besteld in plaats van 5. Wat ik dacht te bestellen. Want op de site stond niet dat het een voordeelverpakking was.