Beesha
Beesha maakt in eigen productie Shampoo-Bars en Conditioner-Bars voor verschillende haartypes in vele kleuren en heerlijke geuren. Ons doel is minder plastic verpakkingen in de badkamer. Wist je dat 1 Shampoo Bar 2 tot 3 flessen shampoo vervangt? Al onze producten worden dan ook plastic-vrij verpakt en verzonden. Daarnaast verkoopt beesha diverse heerlijk geurende bad en bruis producten.

Beesha is onderdeel van The Soaping Company welke solid shampoo producten produceert voor diverse webshops en grootafnemers. De producten van Beesha bevatten geen SLS of SCS, iets waar steeds meer vraag naar is.
De zekerheden van https://beesha.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.