Komen levertijden niet na. Maanden wachten op product terwijl ze ook 100% van de aanbetaling vast houden en niet mee denken in oplossingen
Nog niet goedgekeurd
Doorloopt momenteel het keuringsproces
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Teun
- Joanne
Het is echt prachtig behang, levering was sneller dan via de behangwinkel in de stad dus we waren heel blij met behang.nl! Goede suggestie van welke lijm, dat was allemaal top. We hadden voor Arte behang gekozen en we hadden toch iets te weinig ervaring daarmee om het echt heel mooi strak op de muur te krijgen. Er zijn dus wat bobbels en lijnen zichtbaar, dat was even lastig, maar we zijn alsnog heel blij met ons behang. Les voor de volgende keer is wel dat we dan een professional inhuren om Arte behang op de muur te plakken.
Hoe zou je Behang.nl beoordelen?
- Meta Van Tiel
Ik heb nog geen ervaring met behang bestellen alleen een staal heb ik besteld. Dat vond ik erg duur voor dat kleine stukje behang, had ook gewoon als briefpost verzonden kunnen worden en iets groter was ook wel fijn geweest.
- Laura
Zeer slechte ervaring met behang.nl. Het bestelde Arte-behang bleek qua uitstraling af te wijken van de afbeelding op de website. We hebben 1 rol voorzichtig geopend om het behang te bekijken (niet gebruikt noch beschadigd). Behang.nl houdt vervolgens het gehele aankoopbedrag (169 euro!) in omdat ze deze rol naar eigen zeggen niet meer kunnen verkopen. Ondanks meerdere pogingen om tot een redelijke oplossing te komen, bleef men bij dit standpunt. Erg klantonvriendelijk! Let dus goed op de retourvoorwaarden als je hier bestelt, voor ons eens maar never nooit weer.
- Lianne
Behang.nl heeft erg mooi behang en het werd snel bezorgd. Helaas was het behang moeilijk te snijden: het printje ging snel kapot. Ook zat er in een behangrol een soort kreukel. Alsnog echt de moeite waard omdat het behang zo mooi is!
- Peter
Hebben bij Behang.nl retro behang gekocht en zijn erg tevreden. Mooi ontwerp, goede kwaliteit en snelle levering. De kamer ziet er nu prachtig uit! Zeker een aanrader.