Bella Giornata
Ineke
Snelle levering, na even vriendelijk gechat te hebben over de voorraad.
Verpakt met een zeepje en nog een ander monstertje, was het een echt kadootje. De douchegel wordt Sinterklaaskadootje, dus daar kan ik verder niets over vertellen.Antwoord van Bella GiornataBedankt Ineke voor deze positieve review. 😁
Ineke van Wessel
Geweldige service, vriendelijk en correcte afhandeling! Prachtige producten! Ben zeer tevreden.
Antwoord van Bella GiornataDank je wel Ineke 😁
Hoe beoordeel je Bella Giornata?
Ingrid
Heel mooi tafelkleed wat direct een Italiaans vakantie-gevoel geeft op onze buitentafel. Wat ook fijn is dat er verschillende maten beschikbaar zijn wat bij andere winkels vaak niet het geval is!
Antwoord van Bella GiornataDank je wel Ingrid. 😁🥳
Stefanie
Snelle levering, goed verpakt, goede service en goed geprijsd.
Antwoord van Bella GiornataDank je wel Stefanie. We doen het met plezier hier 😁
Arthur Wilting
Snelle en persoonlijke service. Fraaie, handgemaakte producten uit italië.
Antwoord van Bella GiornataDank je wel Arthur!
Maaike 🍋
Geweldige, snelle en persoonlijke service. Mooie producten, alsof je weer in Italië bent! Ik kocht een tafelkleed met citroenen als cadeau voor een vriendin. Ze was er verschrikkelijk blij mee. Deze site en producten zijn echt een aanrader.
Antwoord van Bella GiornataWat een mooie review Maaike. Dank je wel. Fijn te horen dat je vriendin blij was met het tafelkleed.
Eric
De betaling en levering was prima in orde.
Antwoord van Bella GiornataDank je wel Eric!
Paul en Astrid Huver
Goeie produkten en snelle service
Antwoord van Bella GiornataDank je wel 😄
Nienke van der Meulen
Als altijd: snelle levering, goed verpakt, vriendelijke service en - het allerbelangrijkste - echt fantastische producten !
Antwoord van Bella GiornataDank je Nienke. We zijn blij met enthousiaste klanten! 😄
Paul en Astrid Huver
Exact wat we vroegen, snel en vriendelijk. Prima produkt.
Antwoord van Bella GiornataDank je wel! 😀
Miranda Kranendonk van Daele
Super mooie spullen, en als echte aanrader, mijn nieuwe verslaving, de Lavende serie.
Antwoord van Bella GiornataDank je Miranda. Deze week een nieuw blog met een heerlijk recept van Nutella met Lavendel Brownies. Lijkt me wel wat voor jou toch? 😉
Aly Schaaf Vrieswijk
Geweldige snelle service en communicatie
Antwoord van Bella GiornataDank je wel Aly 😊
Nienke van der Meulen
Fijne producten en een heel goede en ook heel erg aardige service!
Antwoord van Bella GiornataDank je wel Nienke. Word ik weer vrolijk van 😄
Renske
Fijne producten van Idea Toscana met natuurlijke ingrediënten. De Body Butter is fantastisch. Prettig contact bij vragen over de producten producten. Vlot geleverd.
Heel tevreden!Antwoord van Bella GiornataBedankt Renske 😄
Marlein
Leuk product. Snelle levering. Mooie kwaliteit
Antwoord van Bella GiornataDank je Marlein 😄
Paul en Astrid Huver
Fantastisch produkt, goede service en eerlijke prijs
Antwoord van Bella GiornataDank je wel, Paul en Astrid 😄
Gerrie Meretns
Snelle levering goed verpakt
Antwoord van Bella GiornataDank je Gerrie 😀
M. de Vries
Mooie theedoeken met maritieme afbeeldingen. Snel geleverd in Frankrijk.
Antwoord van Bella GiornataDank je wel voor de 5 sterren.
MRO
Alles verliep prima en prachtig tafelkleed!
Antwoord van Bella GiornataDank je wel. Fijn te horen dat je het tafelkleed mooi vindt. Ik zoek de spullen persoonlijk uit bij de fabrikant. Dus je maakt mij ook een mooi compliment.
Kirsti Janssen
Mooie producten en zeer goede service!
Antwoord van Bella GiornataDank je wel Kirsti 😄