Bello&Eco
Wil je het beste van de natuur in je kledingkast hebben hangen? Mooie, duurzame en betaalbare kleding en accessoires? Dan zit je hier goed!
De zekerheden van https://www.bello-eco.com
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bello & Eco is een sociale onderneming met een missie: zorgen dat iedereen het beste van de natuur in de kledingkast kan hebben hangen. De combinatie van vakmanschap, moderne trends en natuurlijke grondstoffen maakt dat onze producten modieus, fair en ecologisch zijn. Dit is de filosofie achter BELLO & ECO: Mooi en duurzaam. Wij zijn een internationaal familieteam en willen graag bijdragen aan de bewustwording over duurzaamheid. Door het aanschaffen van onze kleding zullen onze klanten bijdragen aan het groen houden van onze planeet en aan het blijven investeren in sociale en milieuvriendelijke producenten.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.