Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Beslistschoon.nl heeft 9 4 ster reviews 9
Beslistschoon.nl heeft 0 3 ster reviews 0
Beslistschoon.nl heeft 0 2 ster reviews 0
Beslistschoon.nl heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. S. Postma

Bestelde product (hara raamwisser) had kleine beschadiging, had ik niet binnen de termijn van twee weken gemeld maar na telefonisch contact direct opgelost. Prima service.

2. Earthlove

We zijn al jarenlang trouw aan de producten van HaRa. Ze doen wat ze moeten doen, zijn duurzaam en bovendien goed voor het milieu. Niet twijfelen en uitproberen. Dit is het overwegen waard. Wij gebruiken het met jonge kinderen in huis. Was producten voor wasbare luiers, landen van huisdieren, en alle andere was. Ramenpoets eenvoudig kuisen zonder strepen. Raab voor de vloer en de afwas. Family om er eens snel over te gaan als er wordt gemorst. Ovenreiniger...de beste bij uitstek voor microgolfoven en over... Ik kan zo nog wel even doorgaan. Wij gebruiken alles van HaRa. Voordelig en duurzaam!

3. Hoe zou je Beslistschoon.nl beoordelen?

4. Meja

Echt goed echt snel goede service

5. Suijkerbuijk

Snelle levering en snel antwoord op vragen. Blij verrast door extra levering! Aanzienlijk prijsverschil voor Ha-Ra producten, mooie kortingen bij meerdere stuks afname..

6. knoppert

Fijne Hara artikelen voor een mooie prijs! Alles naar verwachting. Nog even contact gehad omdat ik toch nog een vraagje had. Uiteindelijk alles goed en ik kreeg ook het idee dat als er wel wat zou zijn dit netjes opgelost zou worden.

7. MARTY DOKMAN

Service ok