Bespaarbazaar
Uw webwinkel voor slimme, duurzame en energiebesparende producten sinds 2007. Op deze website vindt u slimme producten waarmee u in en rondom huis gemakkelijk energie, gas en water kunt besparen.
De zekerheden van https://www.bespaarbazaar.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Welkom! Wij, Blanche, Jordy en Leonie, vormen samen het enthousiaste team achter Bespaarbazaar. Elke dag zetten we ons met passie in voor onze missie: het aanbieden van duurzame oplossingen die niet alleen goed zijn voor onze klanten, maar ook voor de planeet. Bij ons staan besparing en duurzaamheid centraal, omdat we geloven dat deze twee hand in hand moeten gaan voor een groenere toekomst.

Als 'de duurzame musketiers' wijden we ons aan het zoeken naar innovatieve manieren om de ecologische voetafdruk te verkleinen, zonder in te leveren op kwaliteit of service.

Een groene groet, Blanche, Jordy & Leonie


Bekijk Manifest