Bestleder
Bestleder.com is een webshop voor goede kwalitatieve lederen riemen, tassen en portemonnees. Bij Bestleder staat de klant op de eerste plaats. Waar wij naar streven is dat de klant altijd tevreden is met zijn aankoop. Ons motto is: ''Quality is the key to success''. Bestleder staat voor de kwaliteit en tevreden klanten. Bij ons koopt u een mooi product altijd zonder risico en betaalt u altijd de beste prijs voor een a- kwaliteit product. In onze collectie vindt u uitsluitend producten waar kwaliteit en betaalbaarheid elkaar vinden in mooie en modieuze producten.
De zekerheden van https://www.bestleder.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest