Bestrijdingsproducten.nl
Dirk B
product werkt echt goed tegen farao mieren die kleine ambetante rode miertjes. En het zijn vlees eters je krijgt ze niet meer weg maar de nesten gaan eraan, alleen zijn ze zo klever dat ze telkens opnieuw een nieuw nest maken en je weer een hele troep met van die gasten kunt gaan bestrijden. Echt aan te raden dit product.
J.E. van 't Veld
Goed product
Hoe beoordeel je Bestrijdingsproducten.nl?
vB
Geweldige service
Patrick De la Ruelle
Duidelijke uitleg hoe te gebruiken. Werkt goed.
Brigitta Segers
Vlugge levering. Product voldoet aan de verwachtingen.
Chantal
Snel geleverd, goed op de hoogte gehouden van de zending.
Rob Rijshouwer
mooie prijzen snelle levering.
J.
Het juiste product op tijd geleverd.
Kees van Vliet
Goede service; op een vraag over levering werd prompt en adequaat gereageerd.
Nicoline Remmet
Prima levering. Product gebruikt en nu even afwachten
Jeroen van der Meer
Top product, wil je van mieren af dan is dit het enige product dat zeker werkt.
Naser Hakimi
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, terwijl er staat dat mijn bestelling op 2 juli is geleverd.
Antwoord van Bestrijdingsproducten.nlBeste Heer / Mevrouw,
Dank u wel voor uw beoordeling.
Allereerst willen wij u nogmaals onze excuses aanbieden. Het is altijd vervelend als een pakket niet op tijd, of juist helemaal niet wordt bezorgd. Zoals wij ook in de email naar u toe hebben aangegeven, nemen wij contact op met PostNL om zo spoedig als mogelijk een onderzoek in te starten. Wij hopen dan ook zo spoedig als mogelijk een antwoord voor u te hebben.
Wij zijn op de hoogte van het feit dat het op het moment een redelijke puinhoop is bij PostNL en zijn ook aan het beraden over de mogelijkheden die wij als firma hebben.
Bestrijdingsproducten.nl -
Jos Notermans
Snelle levering.
Product is prima, mieren na 1 dag niet meer gezien. Terwijl meerdere andere producten niet hielpen.
Echter inhoud is erg weinig als je buiten gaat bestrijden. Tuubje is zo leeg. -
Jeroen Baaijen
Snel geleverd. Werkt prima
petra
nog niet ontvangen
Antwoord van Bestrijdingsproducten.nlBeste Petra,
Dank je wel voor je beoordeling. Wat spijtig om te vernemen dat je je pakket nog niet ontvangen hebt. Je pakket wordt volgens de track en trace vandaag geleverd. Het betreft een brievenbus pakket, deze worden niet op maandagen bezorgd. Vandaar dat je deze nog niet eerder hebt ontvangen.
Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Bestrijdingsproducten.nl -
Said Akachar
Supersnel en netjes geleverd
Robin Gnocchi
Het product is efficiënt alleen is de opening van de box te klein voor ratten
anoniem
Product werkt prima
I Meertens
Snelle service!
Peter
vriendelijk geholpen met een prima product