Lex Kaptein
Snel geleverd maar de muizen lusten het lokvoer niet
martin Deschuymere
Goed product.
Snel geleverd. Maar een minpuntje was verkeerd adres geleverd. In onze straat heb je verschillende nummers van 1 a TT 1f. En dan gewoon nr1
Wij wonen in 1D naambordje van onze namen duidelijk te zien vanaf de straat. -
Hoe beoordeel je Bestrijdingsproducten.nl?
Ronnie Zweers Ronnie Zweers
Snel geleverd. Werking product nog niet bekend.
J. van den Ende
Snelle levering en de miertjes zijn verdwenen
Sylvana Liethof-viereck
Plankjes rattenlijm alleen effectief bij muizen bestrijden. De rat ontsnapt met het plankje.
André van Berkum
Ik heb nog geen muis gezien. maar een kat ruikt en ziet meer.volgens mijm poes moet er een muis zitten snuffeld en kijkt in alle hoekjes en gaatjes. maar het gif in 4 muizenvallen worden niet aangeraakt al
Antwoord van Bestrijdingsproducten.nlBeste André,
Dank je wel voor je beoordeling. Zoals mijn collega aan de telefoon je ook heeft uitgelegd, een lokgel (geen gif) werkt niet door muren heen. Muizen kunnen enkel gevangen worden op de plek waar ze ook daadwerkelijk lopen. Omdat een kat iets ruikt, betekend dit nog niet automatisch dat er muizen zijn. Je gaf ook aan geen keutels of dergelijke gevonden te hebben. Op een plek waar keutels liggen is het 100% zeker dat er muizen komen, dat is dan ook de plek waar je daadwerkelijk de muizen kunt bestrijden.
Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Mat Linders
Prima service. Aanvankelijk had men een fout gemaakt met de bestelling, maar één telefoontje was voldoende om eea te herstellen dmv een kosteloze nazending.
Antwoord van Bestrijdingsproducten.nlBeste Mat,
Dank je wel voor je beoordeling.
Nogmaals onze excuses, en blij om te horen dat het goed is opgelost.
Martin Stomp
Duidelijke gebruiksinfo en effectief product
Antwoord van Bestrijdingsproducten.nlBeste Martin,
Blij om te horen dat alles naar wens is verlopen.
Elyas David
Beste middel tegen mieren! Heb van alles geprobeerd en dit is echt een top product!
Cees Visser
De eerste avond direct prijs!!
Wilma
de muizenvallen zijn erg klein waardoor ik ze terug stuur. Mogelijk heb ik zelf de maten niet goed gezien ??? maar de foto oogt een groter exemplaar. Ik heb, uitgezonderd kennisgeving van ontvangst, geen reactie op mijn verstuurde mail gehad. Jammer, waardoor ik van een andere website gebruik heb gemaakt.
B Mustafa
Snelle levering, producten zoals omschreven
Jojo Vittali
goede en snelle service
Wafa Akka
Heb hem niet gebruikt kwam laat binnen had al ander gekocht
Lucas van Dobben
Willem Freeke
Goed product
Rik Hoefs
Snelle levering,het beste middel tegen mieren,helaas wel vaak een luchtbel in de gel dus minder inhoud
Antwoord van Bestrijdingsproducten.nlBeste Rik,
Dank je wel voor je beoordeling.
Wij hebben je opmerking ook doorgegeven aan onze leverancier. Hopelijk bij een volgende keer een beter resultaat.
Peter Jong
Wat een topproduct tegen mieren. Alles al geprobeerd maar nu eindelijk van ze af…..
Patty Muntz
Ze hebben me heel goed geholpen er was iets fout gegaan maar is prima opgelost
Antwoord van Bestrijdingsproducten.nlBeste Patty,
Dank je wel voor je beoordeling.
Inmiddels hebben wij reeds met je contact gehad en is alles hopelijk naar tevredenheid opgelost.
Samuel Offin
Het werkt heel goed.
Antwoord van Bestrijdingsproducten.nlBeste Samuel,
Fijn om te horen dat het goed werkt. Laat dit ook zeker weten aan anderen.