Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Better Nights heeft 33 4 ster reviews 33
Better Nights heeft 9 3 ster reviews 9
Better Nights heeft 2 2 ster reviews 2
Better Nights heeft 1 1 ster reviews 1

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Ruurt Bijl

Top kwaliteit en top service

2. irma ballast

Wat een fijn dekbed van tencel. Mijn man en ik slapen er heel goed onder. Het is wel wat zwaarder dan ons heel oude donzen dekbed maar dat drukte zwaar op ons geweten. Dit dekbed zonder dierenleed voelt aan alle kanten goed en het iets zwaardere gewicht is eigenlijk ook wel prettig. Ben heel blij met de vervanging

3. Hoe zou je Better Nights beoordelen?

4. Diane Doppenberg

Goede communicatie.

5. Renske van Leeuwen

Tencel dekbed 4 seizoenen gekocht. Goeie uitleg gehad van te voren. Het slaapt erg fijn. Erg blij mee

6. G.H.

Prima service. Prima product.

7. Kees

Ik ben naar Doetinchem geweest omdat ik eerst even wilde kijken en voelen. Ik kreeg een uitgebreide uitleg over dons en dekbedden en kussens waarvoor ik erg dankbaar ben. Ik heb er veel van opgestoken. Terug thuis heb ik meteen een Nuvaro Gold 4-seizoenen Donzen dekbed besteld. Na 3 dagen had ik het thuis en ben er 's avonds meteen onder gaan slapen. Wat is dat heerlijk zeg. De koning ligt niet zo lekker tenzij hij ook hier een dekbed kocht. Ik heb nu het complete dekbed in gebruik en het is me niet te warm maar ik heb ook geen verwarming in de slaapkamer aan staan. ..geen schrijfruimte meer.