Better Nights
Better Nights is dé webshop als het gaat om exclusieve dekbedden en hoofdkussens. Producten van de allerhoogste kwaliteit Dons, Wol of Tencel. Better Nights schenkt veel aandacht aan het duurzaam en diervriendelijk produceren van haar producten. Of u nu op zoek bent naar een heerlijk luchtig zomerdekbed of een warm dekbed voor de krakend koude winters, bij ons bent u zeker van een heerlijk product dat gemaakt is met de mooiste materialen.
9,3

• resie flos
    Geverifieerde klant van Better Nights

Het heeft lang geduurd voordat mijn bestelling geleverd werd. Ik heb hier zelf achteraan moeten bellen. Op de site stond binnen een paar werkdagen, maar mijn bestelling werd pas na een aantal weken bezorgd. Het was prettig geweest als Better Nights mij zelf op de hoogte had gehouden hiervan

• Joze braam

Perfect verzorgd

• Hoe beoordeel je Better Nights?

• Linda De Jonge

Betrouwbaar. Uitstekende service.

• Veronique
    Geverifieerde klant van Better Nights

Ik heb een prachtig, gepersonaliseerd (!) dekbed ontvangen dat niet alleen snel was geleverd, maar ook nog eens duurzaam was verpakt. Chapeau!

• Ronald de Waal
    Geverifieerde klant van Better Nights

Goede kwaliteit en uitstekend advies. Denken vooraf goed mee over de aanschaf, vriendelijk en behulpzaam.

• Steffie Strous

Snelle keurige levering

• A Smit-Wijcherson
    Geverifieerde klant van Better Nights

We zijn erg tevreden over het vier seizoenen dekbed . Dat is de investering waard. Op dit moment onder het herfst gedeelte heerlijk warm. Op vrijdag avond besteld, op dinsdag binnen!

• Fr
    Review voor Better Nights

Beste info site. Zeer goed telefonisch advies en een goede kwaliteit dons dekbed.
    Super tevreden.

• Annemiek Franken

Geweldig dekbed

• Klijn
    Geverifieerde klant van Better Nights

Bij het bevestigingsformulier was het niet duidelijk voor mij, wie het dekbed zou gaan bezorgen. Het is nogal een uitgave en dan vind ik dit formulier niet echt klantvriendelijk maar saai. Even maakte ik mij zorgen of het allemaal wel goed kwam. Dit formulier komt namelijk niet zo over. Bij de levering van het dekbed zit wel een heel persoonlijk kaartje waar zelfs mijn voornaam op het dekbed staat vermeld. Dit is erg leuk! Goede uitleg over hoe je het product en de behandeling van. Het dekbed slaapt heerlijk! Dit hadden we veel eerder moeten doen! Je verdwijnt er helemaal in. Wij hebben voor de XXL maat gekozen.

• Jan Bosch

• Machtelt van Thiel
    Geverifieerde klant van Better Nights

snelle levering, goed verpakt, goede kwaliteit

• Elly Hoogesteger
    Geverifieerde klant van Better Nights

Geweldige uitzoek. De dekbedden waren goed ingepakt en afgeleverd. De kwaliteit is uitstekend en ze zijn lekker warm om er onder te liggen. Om kort te zijn een aanrader.

• Carin Broekhuizen
    Geverifieerde klant van Better Nights

Na mijn bestelling kreeg ik pas na 2 weken bericht dat het ok was. Ik had ondertussen nogmaals gemail waar de bestelling bleef, maar daar werd niet op gereageerd. Pas toen ik zei dat de bestelling niet door zou gaan kreeg ik de volgenden dag het denkbeeld geleverd. Het dekbed is perfect

• Marja Van de Winkel
    Geverifieerde klant van Better Nights

Super service, goede kwaliteit.

• Jolanda Buitink

Goed product !

• Janneke Budding
    Geverifieerde klant van Better Nights

Wat een heerlijk dekbed is dit, ben er erg blij mee!

• T. Bokkinga
    Review voor Better Nights

Uitstekend bedrijf, perfecte service en TOP producten.
    Je kan 7 dagen (langer in overleg) proefslapen en uiteindelijk je keuze maken (of alles retour indien het niet bevalt).
    Uitstekende manier voor ons om HET ideale hoofdkussen te vinden. Het 100% donzen kussen (Ganzendons) is het ideale kussen voor ons. Heerlijk zacht en super veerkrachtig. Geen nare geurtjes en de afwerking is perfect (zelfs gepersonaliseerd!).
    Absolute AANRADER !

• Gert van Os
    Geverifieerde klant van Better Nights

duidelijke website - persoonlijke benadering en persoonlijke afhandeling heel goed - hele goede kwaliteit dekbedden

• Frans Augustijn
    Geverifieerde klant van Better Nights

Dekbed zit nog in de verpakking. Het wachten is op de dekbedovertrekken die ik bij de dekbed discounter gekocht heb en nu na 14 dagen nog steeds niet geleverd zijn ondanks tel. En mail van mijn kant. Morgen tel. Opnieuw.Hun klantenservice krijgt een leuke review van mij