Bicibo
Online verkoop van fietsaccessoires
De zekerheden van https://bicibo.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hey vrolijke fietser! Wat leuk dat je hebt gekozen voor een van onze producten, we hopen dat je er veel plezier van gaat hebben. En dat mensen spontaan glimlachen naar je! Wij zijn reuze benieuwd naar het resultaat op je fiets! Wil je er een foto van maken, en ons dan taggen met #biciboss? Dan maak je kans op een fietskrat om cadeau te geven, of een nieuw setje plaatjes voor in je eigen fietskrat! En mocht er iets niet in orde zijn met je product, laat het ons weten via mail, dm of whatsApp. Ben je tevreden, laat dan je beoordeling achter. Alvast bedankt! Colorful greetings! Henrieke van Bicibo.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.