Bij de Handtas

Bij de Handtas

Genoeg handtassen? Heb je dat een vrouw ooit horen zeggen? Naast een goede look en een fancy outfit kan een mooie handtas niet ontbreken in je collectie. Bij de Handtas bestaat uit een handtassen collectie met karakter en een eigen stijl.

Bij de Handtas is een bedrijf gecreƫerd vanuit liefde en passie voor handtassen. Die passie wordt gedeeld in een magische collectie van handtassen en leuke accessoires die met zorg is samengesteld. Bij de Handtas staat voor hippe, betaalbare en een tikkeltje bijdehante handtassen en accessoires voor jong en oud.

Het zijn de kleine details die jouw outfit laten leven en laten zien wie je bent. Een van de belangrijkste ingrediƫnten is dan ook een mooie accessoire. Dit kan een handtas zijn, maar ook een leuke oorbel of een haarband en dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Check www.bijdehandtas.nl en doe alvast inspiratie op!
De zekerheden van https://www.bijdehandtas.nl/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.