Bij de Handtas

Bij de Handtas

Genoeg handtassen? Heb je dat een vrouw ooit horen zeggen? Naast een goede look en een fancy outfit kan een mooie handtas niet ontbreken in je collectie. Bij de Handtas bestaat uit een handtassen collectie met karakter en een eigen stijl.

Bij de Handtas is een bedrijf gecreëerd vanuit liefde en passie voor handtassen. Die passie wordt gedeeld in een magische collectie van handtassen en leuke accessoires die met zorg is samengesteld. Bij de Handtas staat voor hippe, betaalbare en een tikkeltje bijdehante handtassen en accessoires voor jong en oud.

Het zijn de kleine details die jouw outfit laten leven en laten zien wie je bent. Een van de belangrijkste ingrediënten is dan ook een mooie accessoire. Dit kan een handtas zijn, maar ook een leuke oorbel of een haarband en dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Check www.bijdehandtas.nl en doe alvast inspiratie op!
De zekerheden van https://www.bijdehandtas.nl/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.