Bijzondere Smaken
Neem de Ediks; azijn met een lage zuurgraad, waardoor suiker toevoegen niet nodig is om het zuur te minimaliseren. Ideaal voor in soepen, sauzen en vinaigrettes.
Bijzondere Smaken heeft ook leuke cadeaus, zoals cadeausoepjes, nootjes of toetjes. Verpakt in mooie flesjes met passende tekst.
Bijzondere Smaken is meer dan een webshop waar u ook nog ruim 225 recepten op de site kunt vinden.
P. Janssen
Mooie producten, snelle service en heel goed verpakt. Zelfs een leuke stikker op de doos (over het groen verpakken 👍)
Cora Steggerda
Top geleverd, goede service , super aardige mensen.
Hoe beoordeel je Bijzondere Smaken?
Ebbo Doornbos
Prima
Marga Schipperus
Mijn bestelling was snel geleverd
Antwoord van Bijzondere SmakenBedankt voor uw review
Trudy van Dijke
Heerlijke cacamix, leuke verpakking slim bedacht
Antwoord van Bijzondere SmakenDank voor uw reactie/review.
Ron Werker
Gewoon goeie smaken
Antwoord van Bijzondere Smakendankjewel
Mariëlle Uittenbogaard
Zeer goede service. Ik werd nog eens via een privé berichtje geattendeerd op een artikel waarvan de datum zeer snel zou verlopen. Dit stond bij de advertentie maar of ik het niet over het hoofd had gezien. Nee dat had ik niet. Dus zeer attent!
Annemarie van der Weijden
Snelle levering van mijn bestelling
Hans
Heel correct verpakt met een leuke stikker.
Bep
Duidelijke en overzichtelijke site. Na het plaatsen van mijn bestelling, kreeg ik een mail dat één smaak niet leverbaar was. In overleg een alternatief gekozen. En met succes. Wat een heerlijke smaak 😘. Spullen waren goed verpakt in een recycle doos. 👍
A. Heining
Goede service, prima prijs
Willemien Custers
Het duurde om onduidelijke reden een week voordat de bestelling geleverd werd, uiteindelijk verheugd dat de bestelling er was want de ediks zijn voor mij in de keuken onmisbaar
MK
Snelle levering!
Ellen van Beek
Geweldige service en producten.
De holy guacamole en vanille voor bij ontbijt is echt hemels. I’ll be back -
Marian Zaal
Makkelijk besteld en een leuke website.
Liesbeth Lukaart
Prachtige producten en goede service
Loes van Rooij
Martine maakt iedere keer weer super mooie pakketten om weg te geven. Het is mooi om te zien hoe iedereen er blij van wordt die het krijgt. En heel snel klaar als je ze besteld.
Marlies Willems
Met dank voor de snelle levering van de bestelde producten!
Claudia Zuidema - Voss
Top service en ook een hele goede communicatie naar de klant toe. Is er iets niet leverbaar, dan wordt dat meteen gemeld en er wordt ook een alternatief geboden. Super! Een webwinkel met hart voor de klant!
Wilma Van't Oor
Goede en snelle service.