Lidmaatschap geannuleerd

Biker Boot heeft 4 4 ster reviews 4
Biker Boot heeft 0 3 ster reviews 0
Biker Boot heeft 0 2 ster reviews 0
Biker Boot heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. W. Mason

Fantastische klantenservice. Vriendelijk, bekwaam, behulpzaam. Geweldige ervaring.

2. Curtis Lovejoy

De laarzen zijn geweldig! Ze zijn heel prettig in te lopen en zijn extreem comfortabel. Ik heb ze een paar dagen gedragen voordat ik ermee ging rijden, en ik was al overtuigd, maar het rijden ermee maakte de ervaring met de laarzen nog beter. De verzending was ongelooflijk snel, wat geweldig was. De klantenservice is een van de beste die ik heb ervaren en is echt verbazingwekkend. Ik was onder de indruk van het bedrijf nog voordat ik de laarzen had ontvangen, alleen al vanwege de klantenservice. Ik zal een terugkerende klant zijn! Koop de laarzen, je zult er geen spijt van krijgen!

Vertaald met AI
  3. Hoe zou je Biker Boot beoordelen?

4. Adam Wilk

Op de motorbeurs in Dortmund heb ik bij de stand van Biker Boot de Adventure gepast en was vanaf het begin enthousiast. Na inmiddels ongeveer 7.000 kilometer met deze boots kan ik alleen maar het beste zeggen: puur comfort en veiligheid! Zeer goede kwaliteit! Ik zou ze zeker nogmaals kopen en ben van plan om voor het herfstseizoen de SE-variant aan te schaffen. Bedankt aan Marcel & Biker Boot voor deze geweldige bikerschoenen :)

5. Peter

Ik had een zeer vriendelijk gesprek met Marcel op de "Motorräder Dortmund". Natuurlijk ging het ook over de laarzen en hun onderhoud. Daarover heb ik nog een paar nuttige informatie gekregen. Voor mij zijn de laarzen, bij een combinatie van motorritten en wandelen, gewoon ideaal. Super comfortabel, waterdicht, goede grip op de paden en veilig op de motor. Ik ben helemaal enthousiast. Een duidelijke aanbeveling voor iedereen die graag in de natuur is, of het nu met de motor of te voet is.

6. Kemal Altundag

Ik heb deze zomer met uw laarzen een lange motorreis (Balkan-Turkije) gemaakt, ik kan deze laarzen zeer aanbevelen. Met mijn ervaring kan ik beweren dat er niets beters is, geen enkel ander merk komt hier ook maar in de buurt!!!! Alleen al het feit dat de laarzen door het membraan ook echt ademend zijn, is bij hoge temperaturen onbetaalbaar voor een motorreis!!! De laarzen zijn onbetaalbaar, bedankt!!

7. Monika Schulze

Zeer goede vaktechnische advies van Diana O. Maurice in Faak. Super snelle levering, schoenen waren op het evenement uitverkocht. Ze zouden pas in december geleverd worden, maar vandaag zijn ze aangekomen. Goede pasvorm, alles.