Bizzprint.nl

Bizzprint.nl

Bizzprint drukt en print jouw promotie- presentatie- en decoratiematerialen.

De lijnen bij Bizzprint zijn ultrakort, we zijn bereikbaar, reageren snel en houden het graag simpel. Ons productieteam bestaat uit 10 mensen die houden van hun vak en als je ons belt wordt je geholpen door één van de twee eigenaren.

In onze webshop zetten we een groot deel van assortiment overzichtelijk voor je op een rij.
Met een paar klikken kies je de gewenste levertijd met prijs en bestel je direct je print. Vanuit Amersfoort regelen wij de productie. Vaak in de eigen productiefaciliteit, soms bij zorgvuldig geselecteerde specialisten uit ons netwerk. Maar in alle gevallen krijgt jouw opdracht de zorg die het verdient. Aan die belofte mag je ons houden!
De zekerheden van https://bizzprint.nl
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.