Bizzprint.nl

Bizzprint.nl

Bizzprint drukt en print jouw promotie- presentatie- en decoratiematerialen.

De lijnen bij Bizzprint zijn ultrakort, we zijn bereikbaar, reageren snel en houden het graag simpel. Ons productieteam bestaat uit 10 mensen die houden van hun vak en als je ons belt wordt je geholpen door één van de twee eigenaren.

In onze webshop zetten we een groot deel van assortiment overzichtelijk voor je op een rij.
Met een paar klikken kies je de gewenste levertijd met prijs en bestel je direct je print. Vanuit Amersfoort regelen wij de productie. Vaak in de eigen productiefaciliteit, soms bij zorgvuldig geselecteerde specialisten uit ons netwerk. Maar in alle gevallen krijgt jouw opdracht de zorg die het verdient. Aan die belofte mag je ons houden!
De zekerheden van https://bizzprint.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.