Black Coffee and Supplies

Black Coffee and Supplies

Van koffie tot machine, van servies tot barista-trainingen, Black verzorgt alles wat komt kijken bij het serveren van een goede kop koffie. In de horeca, op het werk of thuis. Service en support is ons belangrijkste speerpunt. Voor onze klanten uiteraard, maar support is er voor de hele koffieketen. Zo kan iedereen een succesvolle en duurzame business runnen en genieten van heerlijke koffie.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

GOEDE KOFFIE IS OOK EERLIJKE KOFFIE
Met onze koffie traders zorgen we voor een leefbaar inkomen voor de boeren. We hebben een hechte en langdurige relatie met onze boeren en we betalen eerlijke prijs die boven de wereldmarktprijs ligt. Alleen zo kunnen ze op een goede manier koffie kunnen verbouwen. Met respect de natuur, cultuur en het milieu. En dat smaakt toch een stuk beter.

Het Fair Trade-keurmerk is tegenwoordig op veel producten te vinden. Van chocolade tot fruit, van noten tot koffie. Het zou de garantie zijn voor een eerlijke prijs voor de boeren in ontwikkelingslanden, al valt dat in de werkelijkheid best tegen.


Bekijk Manifest