Super mooie kast geleverd gekregen. Er miste een onderdeel die heel snel werd nageleverd. We zijn er zo tevreden over dat we dezelfde kast nog een keer gaan bestellen.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2022
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Fam. de Vries
- Aanrader
Als ik zes sterren kon geven dan had ik dat gedaan. Onlangs twee hoogslapers besteld. Zeer tevreden over de kwaliteit. De bezorgservice is top, fijne communicatie en erg vriendelijk.
Hoe zou je Blankhout Meubel hal beoordelen?
- Janetta
Super leuke producten en goede hulp bij het in elkaar zetten en aanvullende vragen. Top service, en heel plezierige ontvangst bij het ophalen van onze mooie meidenkast.
- Christel Verstege
De logeerbedden bevallen erg goed. Doordat ze stapelbaar zijn passen ze goed in de logeerkamer. Het hout met de witte lak is erg mooi, de structuur van het hout blijft mooi zichtbaar. De standaard bodem en matras zijn prima. Logees zijn heel tevreden en ik heb het bed zelf ook naar tevredenheid getest.
- Linda
Zeer mooie kast. Heel erg blij mee. Levering verliep alleen niet als besproken
- Jasper
Ik heb al mijn meubels bij blankhoutmeubelhal gekocht. Je word heel goed geholpen met het uitzoeken en nemen de tijd voor je! En de prijzen zijn heel goed in verhouding. Als ik weer wat nodig ben zal ik zeker weer langskomen.