Blije Boeddha edelstenen

Blije Boeddha edelstenen

Blije Boeddha edelstenen. Wij verkopen zuivere edelstenen in alle soorten en maten. We hebben onder andere hangers, armbanden, bollen, trommelstenen en ruwe mineralen. Alle edelstenen zijn door ons persoonlijk geselecteerd op zuiverheid en energie. Kom je er niet uit? We helpen je graag in kiezen van de meest optimale steen voor jouw situatie. Ook hebben we een steeds wisselend assortiment, wat niet altijd op de webshop staat. Dus zoek je iets speciaals? Neem dan even contact met ons op. Naast een webwinkel hebben we ook een winkel aan huis in Dirkshorn en zijn we open op afspraak. Graag tot ziens!

Bouke Jonker en Laura van der Beek
De zekerheden van https://www.blijeboeddha.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.