Blikkenenzo
In de webshop van Blikkenenzo.nl kunt u voordelig blikken online bestellen. Bij ons kunt u terecht voor elk soort blik dat u maar kunt bedenken. Blikken in alle soorten en maten. Voor iedere toepassing een blik, geweldig voor losse thee, kruiden en specerijen, koffiebonen en andere droge producten. Wij kunnen voor u altijd het juiste blik vinden en kunt u bij ons terecht voor elke blik dat u maar kunt bedenken. Snel en eenvoudig online bestellen.
De zekerheden van https://www.blikkenenzo.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.